iMac szerviz

iMac szerviz szolgáltatásaink:

Az Atlantis iPhone szerviz iMac szerviz részlege a hibás, már nem garanciális készülékek javítására specializálódott.

iMac 24″ M1, iMac 21,5″ Slim, iMac 27″ Slim, iMac 21,5″ Alu, iMac 27″ Alu, iMac 24″ Alu, iMac 20″ Alu, Mac mini Alu javítás iMac szerviz részlegünkben.

iMac szerviz, iMac kép

Bármilyen típusú készüléket gyorsan, szakszerűen javítunk 6 hónapos garanciával. Szakmai tapasztalatunk mellett versenyképes árakkal és minőségi kiszolgálással várjuk meglévő és új Ügyfeleinket! A törött vagy hibásan működő esetleg egyáltalán nem működő készülékek javítása, alkatrész cseréje mellett szoftveres segítséget is nyújtunk a rendszerek használatával és konfigurálásával kapcsolatban, az iMac használatának alapjaitól az üzleti környezetbe történő integrációig. A szervizünkbe behozott készüléket bevizsgáljuk, majd a javítás előzetes árajánlat elfogadása után történik. iMac szerviz szolgáltatásaink között kívánság szerint természetesen biztonsági mentést is készítünk a leadott eszközről még a javítás előtt, hogy biztosítsuk a lehetőségét annak, hogy ugyanott folytassa az eszköz használatát ahol abbahagyta. Honlapunkat és szolgáltatásainkat folyamatosan fejlesztjük ügyfeleink visszajelzéseit is figyelembe véve.

iMac szerviz áraink

iMac szerviz futár szolgáltatás

Hasznos információk: iMac

Gyakori hibák:

  • iMac kijelzőjének törése, burkolatának elhajlása vagy repedése
  • Folyadék kerül az iMac belsejébe
  • Túlmelegszik az iMac
  • Hibás, nem működő billentyűzet
  • Zajos a ventilátor
  • Merevlemez hiba
  • Memória hiba
  • Nem tölt az iMac

Példa: iMac alkatrészek  cseréje képekben

iMac LCD panel csere

iMac LCD előtti üveg csere

iMac BGA chip csere (videókártya)

iMac RAM csere

iMac optikai meghajtó csere

iMac merevlemez meghajtó csere

iMac SSD csere

További iMac szerviz szolgáltatásaink: Szoftverezés, Rendszertelepítés, Adatmentés, Hardveres karbantartás, Tisztítás, Tanácsadás

Gyakori kérdések

Miért jó választás az Atlantis iPhone szerviz iMac szerviz részlege?

Gyorsak vagyunk, pontosak, minőségi alkatrészekkel dolgozunk és minden javított készüléket szükség szerint tesztelünk. A rossz készüléket nem küldjük tovább, helyben javítjuk: így az első perctől szakértő kezekbe kerül a készülék. Dinamikusan fejlesztjük szolgáltatásainkat, ügyfeleink érdekét tartva szem előtt. Szakmai tapasztalatunknak köszönhetően szervizünk nem csak az Apple termékek javítását, hanem azok szoftveres támogatását is vállalja.

Mennyi idő alatt készül el egy hibás készülék?

A iMac készülékek javítását rövid határidővel vállaljuk. A szerviz terheltsége miatt vagy speciális problémák esetén elképzelhető a hosszabb várakozási idő is, de mindig szem előtt tartjuk ügyfeleink igényeit.

Mennyi garancia van a javításra?

Minden beszerelt alkatrészre 6 hónap garanciát adunk.

Nedvesség érte az iMac készüléket. Mit tegyek?

Legyen bármelyik Apple termék: ha nedvesség érte, azonnal ki kell kapcsolni! Az iMac-nek is a nedvesség az egyik legnagyobb ellensége. A gépbe jutó folyadék zárlatot okozhat, mely tönkreteheti az elektronikai alkatrészeket, majd a benne maradt folyadék oxidálni kezdi az alaplapi vezetékpályákat, csatlakozókat, alkatrészeket. Ezért fontos beázáskor azonnal felkeresni a szervizt, ahol szét tudják szedni a gépet és el tudják tüntetni az ázás nyomait.

Gondjaim vannak az iCloud használatával. Kihez fordulhatok a kérdéseimmel?

Ha nehezen barátkozik meg az iCloud működésével, bátran forduljon hozzánk! Az iCloud használata segítségére lesz abban, hogy bármely eszközt is használja, ugyanaz a levelezés, címlista, naptárbejegyzés vagy dokumentum jelenjen meg a képernyőjén.