MacBook szerviz

MacBook szerviz szolgáltatásaink:

MacBook Pro 16″ M1, MacBook Pro 14″ M1, MacBook Pro 13″ M1, MacBook Pro 16″ Retina, MacBook Pro 13″ USB-C (2016-), MacBook Pro 15″ USB-C (2016-), MacBook Pro 13″ retina, MacBook Pro 15″ retina, MacBook 12″, MacBook Pro 13″, MacBook Pro 15″, MacBook Air 13″ M1, MacBook Air 13″ Retina (2018-), MacBook Air 13″, MacBook Air 11″, MacBook 13″ szerviz részlegünkben.

MacBook szerviz, MacBook kép

Az Atlantis iPhone szerviz MacBook szerviz részlege a hibás, már nem garanciális készülékek javítására specializálódott. Bármilyen típusú készüléket gyorsan, szakszerűen javítunk 6 hónapos garanciával. Szakmai tapasztalatunk mellett versenyképes árakkal és minőségi kiszolgálással várjuk meglévő és új Ügyfeleinket! A törött vagy hibásan működő esetleg egyáltalán nem működő készülékek javítása, alkatrész cseréje mellett szoftveres segítséget is nyújtunk a MacBook használatának alapjaitól az üzleti környezetbe történő integrációig. A szervizünkbe behozott készüléket bevizsgáljuk, majd a javítás előzetes árajánlat elfogadása után történik. MacBook szerviz szolgáltatásaink között kívánság szerint természetesen biztonsági mentést is készítünk a leadott eszközről még a javítás előtt, hogy biztosítsuk a lehetőségét annak, hogy ugyanott folytassa az eszköz használatát ahol abbahagyta. Honlapunkat és szolgáltatásainkat folyamatosan fejlesztjük ügyfeleink visszajelzéseit is figyelembe véve.

MacBook szerviz áraink

MacBook szerviz futár szolgáltatás

Hasznos információk: MacBook

Gyakori hibák:

  • MacBook LCD hiba, a kijelző törése, burkolatának elhajlása vagy repedése

MacBook szerviz Buda: Macbook törött kijelző csereA kijelző kép törött vagy megjelenik rajta néhány függőleges, vízszintes csík.
Javítása: Az LCD panel cseréje. A MacBook vagy a MacBook Pro esetén viszonylag egyszerű művelet, mert szerelhető az LCD szerkezet. A MacBook Air esetén speciális LCD panelt használnak, amelyet egyben szoktak cserélni.

  • Folyadék kerül a MacBook belsejébe

MacBook szerviz Buda: Folyadék került a MacBook belsejébeLegfontosabb teendő a MacBook teljes áramtalanítása: Első lépésben kapcsolja ki a készüléket. Ezután vegye le a töltőről, illetve távolítsa el az akkumulátort. Mivel az akkumulátor még áramot hordoz, a lehető leggyorsabban meg kell szüntetni a kapcsolatot az elektromos árammal. Bármilyen áram, amely keresztül folyik a készüléken rövidre zárhatja azt. Miután áramtalanította a készüléket, ne csináljon vele semmit. Ha nincs feszültség alatt, akkor az elektrolízis folyamata megáll vagy el sem kezdődik, attól függően, hogy mennyi ideig érte a MacBook belsejét folyadék.
Javítása: Minél hamarabb jut el a szervizbe a készülék, annál nagyobb a valószínűsége, hogy a MacBook megússza egy alapos tisztítással.

  • Túlmelegszik a MacBook

  • Csökkent kapacitású, gyenge, rossz akkumulátor

   A MacBook akkumulátorok egy idő után, egy komolyabb sérülés következtében megrongálódhatnak, elhasználódhatnak, ami miatt szükségessé válhat az akkumulátor cseréje. Amikor azt tapasztaljuk, hogy a MacBook akkumulátor üzemideje jelentősen lecsökkent vagy már csak a hálózati töltővel használható, illetve ha az áramforrás 10-30%-nál több töltést nem is képes felvenni, minden bizonnyal a MacBook akkumulátorának cseréje szükséges. A javítás és az ár típusonként eltérő.
   Javítása: MacBook Pro/Air akkumulátor csere

   • Hibás, nem működő billentyűzet

   • Zajos a ventilátor

   • Merevlemez hiba

   • Memória hiba

   • Érzéketlen trackpad

   • Nem tölt a MacBook

   • Kevés a memória

 • Macbook zsanér, hátsó műanyag elem probléma

MacBook szerviz Buda: MacBook törött zsanér, hátsó műanyag elem problémaAmikor az LCD panel szabadon fordul, nincs ellenállása és nem tart, nem áll meg a helyén, akkor a zsanér és a hátsó műanyag elem okozhatja a problémát. Gyakran a hátsó műanyag burkolat is eltörik. Ha túl sokáig használják így a készüléket, a feszülés miatt a szalagkábelek is elszakadhatnak.
Javítása: Amennyiben az LCD szalagkábel nincs elszakadva, WIFI kapcsolat, kamera rendesen működik, akkor a zsanérok, hátsó műanyag elem cseréje

 • Videó kártya vagy alaplapi chipset/BGA IC hiba

MacBook szerviz Buda: Macbook videó kártya vagy alaplapi chipset - BGA IC hibaA készüléken a bekapcsolást jelző fény kigyullad, de a MacBook nem indul. Vagy fekete vagy teljesen fehér a kép és nem történik változás rajta.
Javítása: A videó kártya vagy alaplapi chipset cseréje.

Példa: MacBook Air alkatrészek  cseréje képekben

MacBook szerviz Buda: MacBook kijelző csere

MacBook kijelző egység csere

MacBook szerviz Buda: MacBook felső burkolati elem csere

MacBook felső burkolati elem csere

MacBook szerviz Buda: MacBook alsó burkolati elem csere

MacBook alsó burkolati elem csere

MacBook szerviz Buda: MacBook akkumulátor csere

MacBook akkumulátor csere

MacBook szerviz Buda: MacBook ventilátor csere

MacBook ventilátor csere

MacBook szerviz Buda: MacBook hűtőborda csere

MacBook hűtőborda csere

MacBook szerviz Buda: MacBook GPU csere

MacBook GPU csere

MacBook szerviz Buda: MacBook RAM bővítés

MacBook RAM bővítés

MacBook szerviz Buda: MacBook HDD - SSD bővítés

MacBook HDD-SSD bővítés

MacBook szerviz Buda: MacBook BlueTooth kártya csere

MacBook BlueTooth kártya csere

Macbook szerviz Buda: MacBook I/O panel csere

MacBook I/O panel csere

Macbook szerviz Buda: MacBook I/O kábel csere

MacBook I/O kábel csere

Macbook szerviz Buda: MacBook hangszóró csere

MacBook hangszóró csere

Macbook szerviz Buda: MacBook mikrofon csere

MacBook mikrofon csere

További iMac szerviz szolgáltatásaink:

Macbook szerviz Buda: MacBook szoftverezés

MacBook szoftverezés

Macbook szerviz Buda: MacBook adatmentés

MacBook adatmentés

Macbook szerviz Buda: MacBook hardveres karbantartás, portalanítás, hűtőpaszta csere

MacBook hardveres karbantartás, portalanítás, hűtőpaszta csere

Macbook szerviz Buda: MacBook tanácsadás

Tanácsadás

MacBook szerviz áraink

Gyakori kérdések

Miért jó választás az Atlantis iPhone szerviz MacBook szerviz részlege?

Gyorsak vagyunk, pontosak, minőségi alkatrészekkel dolgozunk és minden javított készüléket szükség szerint tesztelünk. A rossz készüléket nem küldjük tovább, helyben javítjuk: így az első perctől szakértő kezekbe kerül a készülék. Dinamikusan fejlesztjük szolgáltatásainkat, ügyfeleink érdekét tartva szem előtt. Szakmai tapasztalatunknak köszönhetően szervizünk nem csak az Apple termékek javítását, hanem azok szoftveres támogatását is vállalja.

Mennyi idő alatt készül el egy hibás készülék?

A MacBook készülékek javítását rövid határidővel vállaljuk. A szerviz terheltsége miatt vagy speciális problémák esetén elképzelhető a hosszabb várakozási idő is, de mindig szem előtt tartjuk ügyfeleink igényeit.

Mennyi garancia van a javításra?

Minden beszerelt alkatrészre 6 hónap garanciát adunk.

A MacBook készülékem nagyon gyorsan lemerül. Mi lehet az oka?

A használati és töltési szokások nagy mértékben befolyásolják az akkumulátor várható élettartamát, de általánosságban igaz, hogy egy akkunak 3-4 év használat után csökken le olyan szintre a kapacitása, hogy érdemes azt újra cserélni. Szervizünkben ingyenesen felmérjük a MacBook akkumulátorának állapotát! Szükség esetén pedig cseréljük az alkatrészt.

Nedvesség érte az MacBook-omat. Mit tegyek?

Legyen bármelyik Apple termék: ha nedvesség érte, azonnal ki kell kapcsolni! Az MacBook-nak is a nedvesség az egyik legnagyobb ellensége. A gépbe jutó folyadék zárlatot okozhat, mely tönkreteheti az elektronikai alkatrészeket, majd a benne maradt folyadék oxidálni kezdi az alaplapi vezetékpályákat, csatlakozókat, alkatrészeket. Ezért fontos beázáskor azonnal felkeresni a szervizt, ahol szét tudják szedni a gépet és el tudják tüntetni az ázás nyomait.

Gondjaim vannak az iCloud használatával. Kihez fordulhatok a kérdéseimmel?

Ha nehezen barátkozik meg az iCloud működésével, bátran forduljon hozzánk! Az iCloud használata segítségére lesz abban, hogy bármely eszközt is használja, ugyanaz a levelezés, címlista, naptárbejegyzés vagy dokumentum jelenjen meg a képernyőjén.