iPhone szerviz

iPhone szerviz szolgáltatásaink:

iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6S, iPhone 6S Plus, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone X, iPhone XS, iPhone XSMax, iPhone XR, iPhone SE (2020), iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max, iPhone 12, iPhone 12 mini iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max,  iPhone 13 mini, iPhone 13,  iPhone 13 Pro, iPhone 13 Pro Max javítás, alkatrész csere iPhone szerviz részlegünkben.

Bővebb információkért kattintson a megfelelő képre.

Az Atlantis iPhone szerviz a hibás, már nem garanciális készülékek javítására specializálódott. Bármilyen típusú iOS készüléket gyorsan, szakszerűen javítunk 6 hónapos garanciával. Szakmai tapasztalatunk mellett versenyképes árakkal és minőségi kiszolgálással várjuk meglévő és új Ügyfeleinket! A törött vagy hibásan működő esetleg egyáltalán nem működő készülékek javítása, alkatrész cseréje mellett szoftveres segítséget is nyújtunk iOS rendszerek használatával kapcsolatban, az iPhone használatának alapjaitól kezdve akár az összetett rendszer integrációs feladatokig is. Ügyfeleink leggyakrabban a kijelző és hátlap, valamint az akkumulátor cseréjének igényével keresik fel iPhone szervizünket. Az iPhone készülékek javításához szükséges raktárkészlettel rendelkezünk, így a legtöbb javítás a bonyolultabb esetek kivételével szervizünkben  kényelmes körülmények között megvárható. Kívánság szerint természetesen biztonsági mentést is készítünk a leadott eszközről még a javítás előtt, hogy biztosítsuk a lehetőségét annak, hogy ugyanott folytassa az eszköz használatát ahol abbahagyta. Honlapunkat és szolgáltatásainkat folyamatosan fejlesztjük ügyfeleink visszajelzéseit is figyelembe véve.

iPhone szerviz áraink

iPhone szerviz futár szolgáltatás

Hasznos információk: iPhone

Gyakori kérdések

Miért jó választás az Atlantis iPhone szerviz?

Gyorsak vagyunk, pontosak, minőségi alkatrészekkel dolgozunk és minden javított készüléket szükség szerint tesztelünk. A rossz készüléket nem küldjük tovább, helyben javítjuk: így az első perctől szakértő kezekbe kerül a készülék. Dinamikusan fejlesztjük szolgáltatásainkat, ügyfeleink érdekét tartva szem előtt. Szakmai tapasztalatunknak köszönhetően szervizünk nem csak az Apple termékek javítását, hanem azok szoftveres támogatását is vállalja.

Mennyi idő alatt készül el egy hibás készülék?

A legtöbb javítást készletről 1-2 órán belül el tudjuk végezni. A szerviz terheltsége miatt vagy speciális problémák esetén elképzelhető a hosszabb várakozási idő is, de mindig szem előtt tartjuk ügyfeleink igényeit.

Mennyi garancia van a javításra?

Minden beszerelt alkatrészre 6 hónap garanciát adunk.

Az iPhone készülékem nagyon gyorsan lemerül. Mi lehet az oka?

Egy iPhone átlagos használat mellett nagyjából egy napot üzemel a teljes feltöltést követően. Természetesen a GPS használata, a vaku vagy más processzorigényes művelet szintén gyorsan merítheti az iPhone-t. A szoftveres optimalizáció mellett érdemes a telefon korát is figyelembe venni. Szervizünkben ingyenesen felmérjük az iPhone akkumulátorának állapotát! Szükség esetén pedig cseréljük az alkatrészt.

Vízbe esett / nedvesség érte az iPhone-om. Mit tegyek?

Legyen bármelyik Apple termék: ha nedvesség érte, azonnal ki kell kapcsolni! A vízbe került készülékek szétszedéséhez szükséges eszközök ritkán állnak rendelkezésre az adott pillanatban, ezért mielőbb ajánlott a terméket a szervizbe eljuttatni. Ha ez nem megoldható, akkor sajnos megvan az esély arra, hogy a folyadék megrongálja az érzékeny belső alkatrészeket.

Gondjaim vannak az iCloud használatával. Kihez fordulhatok a kérdéseimmel?

Ha nehezen barátkozik meg az iCloud működésével, bátran forduljon hozzánk! Az iCloud használata segítségére lesz abban, hogy bármely eszközt is használja, ugyanaz a levelezés, címlista, naptárbejegyzés vagy dokumentum jelenjen meg a képernyőjén.