iPad 2 szerviz

iPad 2 szerviz – alkatrész csere

Az Atlantis iPhone szerviz iPad részlege a hibás, már nem garanciális készülékek javítására specializálódott.  A következő iPad 2 szerviz szolgáltatásokkal várjuk ügyfeleinket.

iPad 2 érintőüveg csere

iPad 2 érintőüveg csere szükséges, amikor leejtés, ütődés következtében az iPad érintő üveg betörik. A törött, repedt kijelzővel óvatosan kell bánni, mert üvegszilánkok hullhatnak ki belőle. Amennyiben az LCD  ép marad és csak az érintő sérült, ezeknél a modelleknél külön is cserélhető…több
Javítás várható ideje: 1 nap

iPad 2 kijelző csere

iPad 2 kijelző csere válik szükségessé, amikor az iPad kijelzője rossz minőségű képet ad vagy csak a háttérvilágítás kapcsol be, de nincs kép.
Javítás várható ideje: 1 nap

iPad 2 hátlap csere

iPad 2 hátlap csere szükséges, amikor leejtés következtében a hátlap erősen deformálódott, megkarcolódott.
Javítás várható ideje: 1 nap

iPad 2 akkumulátor csere

iPad 2 akkumulátor csere válik szükségessé, amennyiben a készülék hamarabb lemerül, kikapcsolgat vagy esetleg nem tölt vagy csak töltőre dugva kapcsol be…több
Javítás várható ideje: 1 nap

iPad 2 dock  csatlakozó csere

iPad 2 dock  csatlakozó csere lehet szükséges, amikor a készülék nem tölt megfelelően vagy csak a kábel adott pozíciójában tölt, esetleg folyadék okozta szennyeződés miatt teljesen néma.
Javítás várható ideje: 1 nap

iPad 2 home gomb csere

iPad 2 home gomb csere szükséges,ha a gomb nem vagy csak nehezen reagál a lenyomásra.
Javítás várható ideje: 1 nap

  

iPad 2 bekapcsoló gomb szalagkábel csere

iPad 2 bekapcsoló gomb szalagkábel csere ha nehézkes a készülék bekapcsolása vagy a gomb egyáltalán nem reagál, akkor az cserére szorul.
Javítás várható ideje: 1 nap

iPad 2 hátsó kamera csere

iPad 2 hátsó kamera csere lehet szükséges, amikor a kép foltos, a kamera nem fókuszál vagy egyáltalán nem működik.
Javítás várható ideje: 1 nap

iPad 2 előlapi kamera csere

AziPad 2 előlapi kamera meghibásodása miatt rossz minőségben vagy homályosan látjuk magunkat, a kamera alkalmazás lefagyhat vagy rosszabb esetben az iOS sem hajlandó rendesen betöltődni.
Javítás várható ideje: 1 nap

iPad 2 audio jack csatlakozó csere

iPad 2 audio jack csatlakozó csere akkor válhat szükségessé, amikor a bedugott füles hangminőség romlik, recseg vagy csak az egyik oldal szól.

Javítás várható ideje: 1 nap

iPad 2 hangszóró csere

iPad 2 hangszóró csere lehet szükséges, amikor a  hangszóró recseg, torz hangot ad vagy nem szól. Legtöbbször beázás, leejtés okozza a hibát.
Javítás várható ideje: 1 nap

iPad 2  antenna csere (Wi-Fi/ BlueTooth, GSM, GPS)

iPad 2 antenna csere válhat szükségessé, amikor  gyenge a Wi-Fi jel, semmilyen hálózatot nem lát a készülék vagy látja de nem tud csatlakozni. Antenna hibát okozhatja beázás, leejtés vagy az érintő betörése.
Javítás várható ideje: 1 nap

iPad 2 mikrofon csere

iPad 2 mikrofon csere lehet szükséges, amikor például a Facebook Messenger videóhívásának használatakor a hívott fél nem hall minket, de egyébként engedélyeztük az alkalmazásnak a hozzáférést a mikrofonhoz. Továbbá a mikrofon szolgáltatja a hangot diktáláshoz, internet alapú telefon beszélgetéshez / Skype és hangemlékeztetőhöz. Mikrofon hiba esetén ezen funkcióknál probléma jelentkezik.
Javítás várható ideje: 1 nap

További iPad 2 szerviz szolgáltatásaink: Szoftverezés, Adatmentés, Karbantartás, Tisztítás, Tanácsadás

iPad 2 szerviz áraink