iPad 4 akkumulátor csere

iPad 4 akkumulátor csere

iPad 4 akkumulátor csere válik szükségessé, amennyiben a készülék hamarabb lemerül, kikapcsolgat vagy esetleg nem tölt vagy csak töltőre dugva kapcsol be.

   iPad 4 akkumulátor csere, iPad 4 akkumulátor

Az iPad 4 akkumulátor cseréje nagy tapasztalatot és hozzáértést igényel, hogy a készülék más részei ne sérüljenek. Szakértő kollégáink számára 4 – 6 órát vesz igénybe az iPad 4 akkumulátor csere, így  szervizünkben a javítási folyamat egy napon belül elkészül.

A szerelés menete

1. A szerelési folyamat első lépése a készülék kikapcsolása.

2. A következő lépésben a készülék széleinek melegítése történik. A melegítést körültekintően kell végezni, mert a túl magas hőmérséklet károsodást okozhat a készülék részeiben.

iPad 3 akkumulátor csere, érintőüveg felnyitási folyamat kezdete

3. A felnyitási folyamatot egy speciális műanyag eszközzel kell kezdeni az iPad jobb felső sarkában, majd folyamatosan tovább haladni, hogy a ragasztó elengedjen. A folyamat különösen nagy óvatosságot igényel, nehogy kárt okozzunk az alkatrészekben, mint például a Wi-Fi antennában, mely a hátlap jobb alsó sarkában található.

iPad 3 érintőüveg csere, az előlapot hátra hajtjuk a munkafelületre

4. Amikor a kijelző ragasztója kellőképpen engedett, akkor az iPad jobb alsó és felső sarkánál elkezdjük felnyitni az érintőüveget és a munkafelületre hajtjuk.

iPad 4 akkumulátor csere, a kijelző óvatos felhajtása

5.  Kicsavarozzuk az LCD kijelzőt rögzítő csavarokat, majd a kijelzőt az üveglapra hajtjuk.

iPad 4 akkumulátor csere, a kijelző levétele az iPadről

6. A következő lépésekben megszüntetjük az LCD csatlakoztatását és levesszük a kijelzőt az érintőpanelról.

7. Ezután lecsatlakoztatjuk a home gomb szalagkábelt.

8. Ezt követően nagyon óvatosan lecsatlakoztatjuk az érintőpanel szalagkábelt az alaplapról, majd kivesszük az érintőüveget az iPad-ből.

9. Ezután lecsatlakoztatjuk a ragasztóval rögzített fülhallgató szalagkábelt.

10. A következő lépésben három csatlakozót csatlakoztatunk le az alaplapról a következő sorrendben: Wi-Fi antenna kábel csatlakozó, beszédhangszóró csatlakozó, valamint a dock csatlakozó.

11. Ezt követően kicsavarozzuk az alaplapot rögzítő csavarokat, majd óvatosan kivesszük az alaplapot az iPad 4-ből.

12. A továbbiakban egy fém eszközt használunk, hogy elválasszuk a ragasztóval rögzített akkumulátort a hátlaptól. A műveletet nagyon óvatosan a az akkumulátor szélén kezdjük és több lépésben haladunk.

iPad 3 akkumulátor csere, az akkumulátor csatlakozó lecsatlakoztatása

Közben óvatosan az akkumulátor csatlakozó alá csúsztatjuk a fém eszközt, majd a középső és  végső akkumulátor cellát is megszabadítjuk a ragasztótól.

iPad 3 akkumulátor csere, az akkumulátor kiemelése az iPadből

Kiemeljük az akkumulátort az iPad-ből.

10. Az új iPad 4 akkumulátort a helyére illesztjük. Az akkumulátor rögzítését a készülék házban megfelelő méretű és elhelyezésű kétoldali ragasztócsíkkal biztosítjuk.

11. A továbbiakban az előző lépéseknek megfelelően, fordított sorrendben  visszahelyezzük az alkatrészeket és összeszereljük az iPad-et.

Az iPad 4 akkumulátor csere ára