iPad 4 érintőüveg csere

iPad 4 érintőüveg csere

iPad 4 érintőüveg csere szükséges, amikor leejtés, ütődés következtében az iPad érintő üveg betörik. A törött, repedt érintő panellel óvatosan kell bánni, mert üvegszilánkok hullhatnak ki belőle. Amennyiben az LCD  ép marad és csak az érintő sérült, ezeknél a modelleknél külön is cserélhető.
iPad 4 érintőüveg csere, iPad 4 érintőpanel

Az iPad 4 érintőüveg cseréje nagy tapasztalatot és hozzáértést igényel, hogy a készülék más részei ne sérüljenek. Szakértő kollégáink számára 4-6 órát vesz igénybe az iPad 4 érintőüveg csere, így  szervizünkben a javítási folyamat egy napon belül elkészül.

A szerelés menete

1. A szerelési folyamat első lépése a készülék kikapcsolása.

2. Amennyiben az ipad érintőüveg összetört, a következő lépésként átlátszó ragasztószalaggal leragasztjuk a felületét a sérülések elkerülése végett.

3. A következő lépésben a készülék széleinek melegítése történik. A melegítést körültekintően kell végezni, mert a túl magas hőmérséklet károsodást okozhat a készülék részeiben.

iPad 4 érintőüveg csere, érintőüveg felnyitási folyamat kezdete

4. A felnyitási folyamatot egy speciális műanyag eszközzel kell kezdeni az iPad jobb felső sarkában, majd folyamatosan tovább haladni, hogy a ragasztó elengedjen. A folyamat különösen nagy óvatosságot igényel, nehogy kárt okozzunk az alkatrészekben, mint például a Wi-Fi antennában, mely a hátlap jobb alsó sarkában található.

iPad 4 érintőüveg csere, az előlapot hátra hajtjuk a munkafelületre

5. Amikor a kijelző ragasztója kellőképpen engedett, akkor az iPad jobb alsó és felső sarkánál elkezdjük felnyitni az érintőüveget és a munkafelületre hajtjuk.

iPad 4 érintőüveg csere, a kijelző óvatos felhajtása az üvedlapre

6.  Kicsavarozzuk az LCD kijelzőt rögzítő 4 db csavart, majd a kijelzőt az üveglapra hajtjuk.

iPad 4 érintőüveg csere, a kijelző levétele az iPadről

7. A következő lépésekben megszüntetjük az LCD csatlakoztatását és levesszük a kijelzőt az érintőpanelról.

8. Ezután lecsatlakoztatjuk a home gomb szalagkábelt.

iPad 4 érintőüveg csere, kivesszük az érintőüveget az iPadből

9. Ezt követően nagyon óvatosan lecsatlakoztatjuk az érintőpanel szalagkábelt az alaplapról, majd kivesszük az érintőüveget az iPad-ből.

10. Óvatosan felszedjük a ragasztóval rögzített home gomb rögzítő elemet és  a műanyag home gombot a kerettel együtt, majd kivesszük az érintőpanelből.

11. Majd a ragasztóval rögzített kamera tartó lemezt óvatosan lefeszítjük az érintőpanelről.

12. A következő lépésekben átszereljük az új érintőüvegre a törött érintőpanelről eltávolított alkatrészeket, majd összeszereljük az iPad-et fordított sorrendben.

Az iPad 4 érintőüveg csere ára