iPad Air 2 szerviz

iPad Air 2 szerviz – alkatrész csere

Az Atlantis iPhone szerviz iPad részlege a hibás, már nem garanciális készülékek javítására specializálódott. A következő iPad Air 2 szerviz szolgáltatásokkal várjuk ügyfeleinket.

iPad Air 2 szerviz iPad Air 2 érintő és kijelző

iPad Air 2 érintőüveg és kijelző csere

iPad Air 2 kijelző csere válik szükségessé, amikor az iPad kijelzője rossz minőségű képet ad, fehér a kijelző vagy csak a háttérvilágítás kapcsol be, de nincs kép.  Az iPad Air 2 esetén az érintő és az LCD laminálva van, így ilyen esetben az érintő és a kijelző csak együtt cserélendő.
Javítás várható ideje: 1 nap

iPad  Air 2 hátlap csere

iPad Air 2 hátlap csere szükséges, amikor leejtés következtében a hátlap erősen deformálódott, megkarcolódott. Az erősen sérült hátlap akadályozza a készülék üzemszerű használatát.
Javítás várható ideje: 1 nap

iPad Air 2 akkumulátor csere

iPad Air 2 akkumulátor csere válik szükségessé, amennyiben a készülék hamarabb lemerül, kikapcsolgat vagy esetleg nem tölt vagy csak töltőre dugva kapcsol be.
Javítás várható ideje: 1 nap

iPad Air 2 lightning csatlakozó csere

iPad Air 2 lightning csatlakozó csere lehet szükséges, amikor a készülék nem tölt megfelelően vagy csak a kábel adott pozíciójában tölt, esetleg folyadék okozta szennyeződés miatt működésképtelen.
Javítás várható ideje: 1 nap

iPad Air 2 home gomb szalagkábel csere

iPad Air 2 home gomb csere szükséges, ha a gomb nem vagy csak nehezen reagál a lenyomásra. Előfordulhat az, hogy a home gombhoz tartozó szalagkábelt kell kicserélni.
Javítás várható ideje: 1 nap

iPad Air 2 bekapcsoló gomb szalagkábel csere

iPad Air 2 bekapcsoló gomb szalagkábel csere szükséges, ha nehézkes a készülék bekapcsolása vagy a gomb egyáltalán nem reagál. Ennek az alkatrésznek a cseréje szükséges akkor is, ha a hangerőszabályozó gombok nem megfelelően működnek.
Javítás várható ideje: 1 nap

iPad Air 2 hátsó kamera csere

iPad Air 2 hátsó kamera csere akkor válhat szükségessé, amikor a kamera nem működik, rosszul fókuszál vagy a kamera által készített képen foltok, hibás részek találhatók.
Javítás várható ideje: 1 nap

iPad Air 2 előlapi kamera csere

Az iPad Air 2 előlapi kamera csere akkor válhat szükségessé, amikor a kamera nem működik, rosszul fókuszál vagy a kamera által készített képen foltok, hibás részek találhatók.
Javítás várható ideje: 1 nap

iPad Air 2 audio jack csatlakozó csere

iPad Air 2 audio jack csatlakozó csere akkor válhat szükségessé, amikor a bedugott fülhallgató hangminősége romlik, recseg  a hang vagy csak az egyik hangszóró szól.
Javítás várható ideje: 1 nap

iPad Air 2 hangszóró csere

iPad Air 2 hangszóró csere lehet szükséges, amikor a  hangszóró recseg, torz hangot ad vagy nem szól. Legtöbbször beázás, leejtés okozza a hibát.
Javítás várható ideje: 1 nap

iPad Air 2 antenna csere (Wi-Fi/ BlueTooth, GSM, GPS)

iPad Air 2 antenna csere válhat szükségessé, amikor  gyenge a vett jel, semmilyen hálózatot nem lát a készülék vagy látja, de nem tud csatlakozni hozzá. Az antenna hibáját okozhatja beázás, leejtés vagy az érintő betörése.
Javítás várható ideje: 1 nap

iPad Air 2 mikrofon csere

iPad Air 2 mikrofon szalagkábel csere lehet szükséges, amikor például videóhívás használatakor a hívott fél nem hall minket, de egyébként engedélyeztük az alkalmazásnak a hozzáférést a mikrofonhoz. Továbbá a mikrofon szolgáltatja a hangot a diktáláshoz, internet alapú beszélgetéshez (Skype, Viber, stb.) és hangemlékeztetőhöz. Mikrofon hiba esetén ezen funkcióknál probléma jelentkezik.
Javítás várható ideje: 1 nap

További iPad Air 2 szerviz szolgáltatásaink: Szoftverezés, Adatmentés, Karbantartás, Tisztítás, Tanácsadás

iPad Air 2 szerviz áraink