iPad Air 3 (2019) szerviz

iPad Air 3 (2019) szerviz – alkatrész csere

Az Atlantis iPhone szerviz iPad részlege a hibás, már nem garanciális készülékek javítására specializálódott. A következő iPad Air 3 szerviz szolgáltatásokkal várjuk ügyfeleinket.

iPad Air 3 kijelző csere

iPad Air 3 kijelző csere válik szükségessé, amikor az iPad kijelzője törött, kijelzője rossz minőségű képet ad vagy fehér a képernyő, illetve csak a háttérvilágítás kapcsol be, de nincs kép.
Javítás várható ideje: 1 nap

iPad  Air 3 hátlap csere

iPad Air 3 hátlap csere szükséges, amikor leejtés következtében a hátlap erősen deformálódott, megkarcolódott. Az erősen sérült hátlap akadályozza a készülék üzemszerű használatát.
Javítás várható ideje: 1 nap

iPad Air 3 akkumulátor csere

iPad Air 3 akkumulátor csere válik szükségessé, amennyiben a készülék hamarabb lemerül, kikapcsolgat vagy esetleg nem tölt vagy csak töltőre dugva kapcsol be.
Javítás várható ideje: 1 nap

iPad Air 3 lightning csatlakozó csere

iPad Air 3 lightning csatlakozó csere lehet szükséges, amikor a készülék nem tölt megfelelően vagy csak a kábel adott pozíciójában tölt, esetleg folyadék okozta szennyeződés miatt működésképtelen.
Javítás várható ideje: 1 nap

iPad Air 3 home gomb szalagkábel csere

iPad Air 3 home gomb csere szükséges,ha a gomb nem vagy csak nehezen reagál a lenyomásra. Előfordulhat az, hogy a home gombhoz tartozó szalagkábelt kell kicserélni.
Javítás várható ideje: 1 nap

iPad Air 3 bekapcsoló gomb szalagkábel csere

iPad Air 3 bekapcsoló gomb szalagkábel csere szükséges, ha nehézkes a készülék bekapcsolása vagy a gomb egyáltalán nem reagál. Ennek az alkatrésznek a cseréje szükséges akkor is, ha a hangerőszabályozó gombok nem megfelelően működnek.
Javítás várható ideje:  1 nap

iPad Air 3 hátsó kamera csere

iPad Air 3 hátsó kamera csere akkor válhat szükségessé, amikor a kamera nem működik, rosszul fókuszál vagy a kamera által készített képen foltok, hibás részek találhatók.
Javítás várható ideje: 1 nap

iPad Air 3 előlapi kamera csere

Az iPad Air 3 előlapi kamera csere akkor válhat szükségessé, amikor a kamera nem működik, rosszul fókuszál vagy a kamera által készített képen foltok, hibás részek találhatók.
Javítás várható ideje: 1 nap

iPad Air 3 hangszóró csere

iPad Air 3 hangszóró csere lehet szükséges, amikor a  hangszóró recseg, torz hangot ad vagy nem szól. Legtöbbször beázás, leejtés okozza a hibát.
Javítás várható ideje: 1 nap

iPad Air  3antenna csere (Wi-Fi)

iPad Air 3 Antenna csere válhat szükségessé, amikor  gyenge a Wi-Fi jel, semmilyen hálózatot nem lát a készülék vagy látja de nem tud csatlakozni. Antenna hibát okozhatja beázás, leejtés vagy az érintő betörése.
Javítás várható ideje: 1 nap

További iPad Air 3 szerviz szolgáltatásaink: Szoftverezés, Adatmentés, Karbantartás, Tisztítás, Tanácsadás

iPad Air 3 szerviz áraink