iPad Air 4 (2020) szerviz

iPad Air 4 (2020) szerviz – alkatrész csere

Az Atlantis iPhone szerviz iPad részlege a hibás, már nem garanciális készülékek javítására specializálódott. A következő iPad Air 4 szerviz szolgáltatásokkal várjuk ügyfeleinket.

iPad Air 4 kijelző csere

iPad Air 4 kijelző csere válik szükségessé, amikor az iPad kijelzője törött, kijelzője rossz minőségű képet ad vagy fehér a képernyő, illetve csak a háttérvilágítás kapcsol be, de nincs kép.
Javítás várható ideje: 1 nap

iPad  Air 4 hátlap csere

iPad Air 4 hátlap csere szükséges, amikor leejtés következtében a hátlap erősen deformálódott, megkarcolódott. Az erősen sérült hátlap akadályozza a készülék üzemszerű használatát.
Javítás várható ideje: 1 nap

iPad Air 4 lightning csatlakozó csere

iPad Air 4 lightning csatlakozó csere lehet szükséges, amikor a készülék nem tölt megfelelően vagy csak a kábel adott pozíciójában tölt, esetleg folyadék okozta szennyeződés miatt működésképtelen.
Javítás várható ideje: 1 nap

iPad Air 4 akkumulátor csere

iPad Air 4 akkumulátor csere válik szükségessé, amennyiben a készülék hamarabb lemerül, kikapcsolgat vagy esetleg nem tölt vagy csak töltőre dugva kapcsol be.
Javítás várható ideje: 1 nap

iPad Air 4 hátsó kamera csere

iPad Air 4 hátsó kamera csere akkor válhat szükségessé, amikor a kamera nem működik, rosszul fókuszál vagy a kamera által készített képen foltok, hibás részek találhatók.
Javítás várható ideje: 1 nap

iPad Air 4 előlapi kamera csere

Az iPad Air 4 előlapi kamera csere akkor válhat szükségessé, amikor a kamera nem működik, rosszul fókuszál vagy a kamera által készített képen foltok, hibás részek találhatók.
Javítás várható ideje: 1 nap

iPad Air 4 hangszóró csere

iPad Air 4 hangszóró csere lehet szükséges, amikor a  hangszóró recseg, torz hangot ad vagy nem szól. Legtöbbször beázás, leejtés okozza a hibát.
Javítás várható ideje: 1 nap

További iPad Air 4 szerviz szolgáltatásaink: Szoftverezés, Adatmentés, Karbantartás, Tisztítás, Tanácsadás

iPad Air 4 szerviz áraink