iPad mini 3 szerviz

iPad mini 3 szerviz – alkatrész csere

Az Atlantis iPhone szerviz iPad részlege a hibás, már nem garanciális készülékek javítására specializálódott.  A következő iPad mini 3 szerviz szolgáltatásokkal várjuk ügyfeleinket.

iPad mini 3 szerviz iPad mini érintőüveg

iPad mini 3 érintőüveg csere

iPad mini 3 érintőüveg csere szükséges, amikor leejtés, ütődés következtében az iPad érintő üveg betörik. A törött, repedt kijelzővel óvatosan kell bánni, mert üvegszilánkok hullhatnak ki belőle. Amennyiben az LCD  ép marad és csak az érintő sérült, ezeknél a modelleknél külön is cserélhető…több
Javítás várható ideje: 1 nap

iPad mini 3 szerviz iPad mini LCD

iPad mini 3 kijelző csere

iPad mini 3 kijelző csere válik szükségessé, amikor az iPad kijelzője rossz minőségű képet ad vagy fehér a képernyő, illetve csak a háttérvilágítás kapcsol be, de nincs kép.
Javítás várható ideje: 1 nap

iPad mini szerviz iPad mini hátlap

iPad mini 3 hátlap csere

iPad mini 3 hátlap csere szükséges, amikor leejtés következtében a hátlap erősen deformálódott, megkarcolódott. Az erősen sérült hátlap akadályozza a készülék üzemszerű használatát.
Javítás várható ideje: 1 nap

iPad mini 3 akkumulátor csere

iPad mini  3 akkumulátor csere

iPad mini 3 akkumulátor csere válik szükségessé, amennyiben a készülék hamarabb lemerül, kikapcsolgat vagy esetleg nem tölt vagy csak töltőre dugva kapcsol be…több
Javítás várható ideje: 1 nap

iPad mini 3 lightning csatlakozó csere

iPad mini 3 lightning csatlakozó csere lehet szükséges, amikor a készülék nem tölt megfelelően vagy csak a kábel adott pozíciójában tölt, esetleg folyadék okozta szennyeződés miatt működésképtelen.
Javítás várható ideje: 1nap

iPad mini 3 home gomb csere

iPad mini 3 Home gomb csere szükséges, ha a gomb nem vagy csak nehezen reagál a lenyomásra. Előfordulhat az, hogy a home gombhoz tartozó szalagkábelt kell kicserélni.
Javítás várható ideje: 1 nap

iPad mini 3 bekapcsoló gomb szalagkábel csere

iPad mini 3 bekapcsoló gomb szalagkábel csere szükséges, ha nehézkes a készülék bekapcsolása vagy a gomb egyáltalán nem reagál. Ennek az alkatrésznek a cseréje szükséges akkor is, ha a hangerő szabályozó gombok nem megfelelően működnek.
Javítás várható ideje: 1 nap

iPad mini 3 hátsó kamera csere        

iPad mini 3 hátsó kamera csere akkor válhat szükségessé, amikor a kamera nem működik, rosszul fókuszál vagy a kamera által készített képen foltok, hibás részek találhatók.
Javítás várható ideje: 1 nap

iPad mini 3 előlapi kamera csere

iPad mini 3 előlapi kamera csere akkor válhat szükségessé, amikor a kamera nem működik, rosszul fókuszál vagy a kamera által készített képen foltok, hibás részek találhatók.
Javítás várható ideje: 1 nap

iPad mini 3 audio jack csatlakozó csere

iPad mini 3 audio jack csatlakozó csere akkor válhat szükségessé, amikor a bedugott fülhallgató hangminősége romlik, recseg  a hang vagy csak az egyik hangszóró szól.
Javítás várható ideje: 1 nap

iPad mini 3 hangszóró csere

iPad mini 3 hangszóró csere lehet szükséges, amikor a  hangszóró recseg, torz hangot ad vagy nem szól. Legtöbbször beázás, leejtés okozza a hibát.
Javítás várható ideje: 1 nap

iPad mini 3 antenna csere (Wi-Fi/ BlueTooth, GSM, GPS)

iPad mini antenna csere válhat szükségessé, amikor  gyenge a vett jel, semmilyen hálózatot nem lát a készülék vagy látja, de nem tud csatlakozni hozzá. Az antenna hibáját okozhatja beázás, leejtés vagy az érintő betörése.
Javítás várható ideje: 1 nap

iPad mini 3 mikrofon csere

iPad mini 3 mikrofon csere lehet szükséges, amikor például videóhívás használatakor a hívott fél nem hall minket, de egyébként engedélyeztük az alkalmazásnak a hozzáférést a mikrofonhoz. Továbbá a mikrofon szolgáltatja a hangot a diktáláshoz, internet alapú beszélgetéshez (Skype, Viber, stb.) és hangemlékeztetőhöz. Mikrofon hiba esetén ezen funkcióknál probléma jelentkezik.
Javítás várható ideje: 1 nap

További iPad mini 3 szerviz szolgáltatásaink: Szoftverezés, Adatmentés, Karbantartás, Tisztítás, Tanácsadás

iPad mini 3 szerviz áraink