iPad mini 4 szerviz

iPad mini 4 szerviz – alkatrész csere

Az Atlantis iPhone szerviz iPad részlege a hibás, már nem garanciális készülékek javítására specializálódott.  A következő iPad mini 4 szerviz szolgáltatásokkal várjuk ügyfeleinket.

 

 

 

 

iPad mini 4 érintőüveg és kijelző csere

iPad mini 4 érintőüveg és kijelző csere szükséges, amikor leejtés, ütődés következtében az iPad érintő üveg betörik. A törött, repedt érintő panellel óvatosan kell bánni, mert üvegszilánkok hullhatnak ki belőle. Amennyiben az LCD  ép marad és csak az érintő sérült, ezeknél a modelleknél csak egyben cserélhető, mert a két rész laminálva van egymással.
Javítás várható ideje: 1 nap

iPad mini 4  hátlap csere

iPad mini 4  hátlap csere szükséges, amikor leejtés következtében a hátlap erősen deformálódott, megkarcolódott. Az erősen sérült hátlap akadályozza a készülék üzemszerű használatát.
Javítás várható ideje: 1 nap

iPad mini 4  akkumulátor csere

iPad mini 4  akkumulátor csere válik szükségessé, amennyiben a készülék hamarabb lemerül, kikapcsolgat vagy esetleg nem tölt vagy csak töltőre dugva kapcsol be.
Javítás várható ideje: 1 nap

iPad mini 4 dock csatlakozó csere

iPad mini 4 dock csatlakozó csere lehet szükséges, amikor a készülék nem tölt megfelelően vagy csak a kábel adott pozíciójában tölt, esetleg folyadék okozta szennyeződés miatt működésképtelen.
Javítás várható ideje: 1 nap

iPad mini 4 home gomb csere

iPad mini 4 home gomb csere szükséges, ha a gomb nem vagy csak nehezen reagál a lenyomásra. Előfordulhat az, hogy a home gombhoz tartozó szalagkábelt kell kicserélni.
Javítás várható ideje: 1 nap

iPad mini 4 bekapcsoló gomb szalagkábel csere

iPad mini 4 bekapcsoló gomb szalagkábel csere szükséges, ha nehézkes a készülék bekapcsolása vagy a gomb egyáltalán nem reagál. Ennek az alkatrésznek a cseréje szükséges akkor is, ha a hangerőszabályozó gombok nem megfelelően működnek.
Javítás várható ideje: 1 nap

iPad mini 4 hátsó kamera csere

iPad mini 4 hátsó kamera csere akkor válhat szükségessé, amikor a kamera nem működik, rosszul fókuszál vagy a kamera által készített képen foltok, hibás részek találhatók.
Javítás várható ideje: 1 nap

iPad mini 4 előlapi kamera csere

Az iPad mini 4 előlapi kamera csere akkor válhat szükségessé, amikor a kamera nem működik, rosszul fókuszál vagy a kamera által készített képen foltok, hibás részek találhatók.
Javítás várható ideje: 1 nap

iPad mini 4 audio jack csatlakozó csere

iPad mini 4 audio jack csatlakozó csere akkor válhat szükségessé, amikor a bedugott fülhallgató hangminősége romlik, recseg  a hang vagy csak az egyik hangszóró szól.
Javítás várható ideje: 1 nap

iPad mini 4 hangszóró csere

iPad mini 4 hangszóró csere lehet szükséges, amikor a  hangszóró recseg, torz hangot ad vagy nem szól. Legtöbbször beázás, leejtés okozza a hibát.
Javítás várható ideje: 1 nap

iPad mini 4 antenna csere (Wi-Fi/ BlueTooth, GSM, GPS)

iPad mini 4 antenna csere válhat szükségessé, amikor  gyenge a vett jel, semmilyen hálózatot nem lát a készülék vagy látja, de nem tud csatlakozni hozzá. Az antenna hibáját okozhatja beázás, leejtés vagy az érintő betörése.
Javítás várható ideje: 1 nap

iPad mini 4 mikrofon csere

iPad mini 4 mikrofon szalagkábel csere lehet szükséges, amikor például videóhívás használatakor a hívott fél nem hall minket, de egyébként engedélyeztük az alkalmazásnak a hozzáférést a mikrofonhoz. Továbbá a mikrofon szolgáltatja a hangot a diktáláshoz, internet alapú beszélgetéshez (Skype, Viber, stb.) és hangemlékeztetőhöz. Mikrofon hiba esetén ezen funkcióknál probléma jelentkezik.
Javítás várható ideje: 1 nap

További iPad mini 4 szerviz szolgáltatásaink: Szoftverezés, Adatmentés, Karbantartás, Tisztítás, Tanácsadás

iPad mini 4 szerviz áraink