iPad mini 5 szerviz

iPad mini 5 szerviz – alkatrész csere

Az Atlantis iPhone szerviz iPad részlege a hibás, már nem garanciális készülékek javítására specializálódott.  A következő iPad mini 5 szerviz szolgáltatásokkal várjuk ügyfeleinket.

iPad mini 5 kijelző csere

iPad mini 5 kijelző csere válik szükségessé, amikor az iPad kijelzője rossz minőségű képet ad vagy fehér a képernyő, illetve csak a háttérvilágítás kapcsol be, de nincs kép.
Javítás várható ideje: 1 nap

iPad mini  5 akkumulátor csere

iPad mini 5 akkumulátor csere válik szükségessé, amennyiben a készülék hamarabb lemerül, kikapcsolgat vagy esetleg nem tölt vagy csak töltőre dugva kapcsol be.
Javítás várható ideje: 1 nap

iPad mini 5 home gomb csere

iPad mini 5 Home gomb csere szükséges, ha a gomb nem vagy csak nehezen reagál a lenyomásra. Előfordulhat az, hogy a home gombhoz tartozó szalagkábelt kell kicserélni.
Javítás várható ideje: 1 nap

iPad mini 5 bekapcsoló gomb szalagkábel csere

iPad mini 5 bekapcsoló gomb szalagkábel csere szükséges, ha nehézkes a készülék bekapcsolása vagy a gomb egyáltalán nem reagál. Ennek az alkatrésznek a cseréje szükséges akkor is, ha a hangerő szabályozó gombok nem megfelelően működnek.
Javítás várható ideje:  1 nap

iPad mini 5 hátsó kamera csere        

iPad mini 5 hátsó kamera csere akkor válhat szükségessé, amikor a kamera nem működik, rosszul fókuszál vagy a kamera által készített képen foltok, hibás részek találhatók.
Javítás várható ideje: 1 nap

iPad mini 5 előlapi kamera csere

iPad mini 5 előlapi kamera csere akkor válhat szükségessé, amikor a kamera nem működik, rosszul fókuszál vagy a kamera által készített képen foltok, hibás részek találhatók.
Javítás várható ideje: 1 nap

iPad mini 5 hangszóró csere

iPad mini 5 hangszóró csere lehet szükséges, amikor a  hangszóró recseg, torz hangot ad vagy nem szól. Legtöbbször beázás, leejtés okozza a hibát.
Javítás várható ideje: 1 nap

iPad mini 5 antenna csere (Wi-Fi)

iPad mini 5 antenna csere válhat szükségessé, amikor  gyenge a vett jel, semmilyen hálózatot nem lát a készülék vagy látja, de nem tud csatlakozni hozzá. Az antenna hibáját okozhatja beázás, leejtés vagy az érintő betörése.
Javítás várható ideje: 1 nap

További iPad mini 5 szerviz szolgáltatásaink: Szoftverezés, Adatmentés, Karbantartás, Tisztítás, Tanácsadás

iPad mini 5 szerviz áraink