iPad Pro 11 (2020) szerviz

iPad Pro 11 (2020) szerviz – alkatrész csere

Az Atlantis iPhone szerviz iPad részlege a hibás, már nem garanciális készülékek javítására specializálódott.  A következő  iPad Pro 11 (2020)  szerviz szolgáltatásokkal várjuk ügyfeleinket.

iPad Pro 11 (2020) érintőüveg és kijelző csere

iPad Pro 11 érintőüveg és kijelző csere szükséges, amikor leejtés, ütődés következtében az iPad érintő üveg betörik. A törött, repedt érintő panellel óvatosan kell bánni, mert üvegszilánkok hullhatnak ki belőle. Amennyiben az LCD  ép marad és csak az érintő sérült, ezeknél a modelleknél csak egyben cserélhető, mert a két rész laminálva van egymással.
Javítás várható ideje: 1 nap

iPad Pro 11 (2020) hátlap csere

iPad Pro 11 hátlap csere szükséges, amikor leejtés következtében a hátlap erősen deformálódott, megkarcolódott. Az erősen sérült hátlap akadályozza a készülék üzemszerű használatát.
Javítás várható ideje: 1 nap

iPad Pro 11 (2020) akkumulátor csere

iPad Pro 11 akkumulátor csere válik szükségessé, amennyiben a készülék hamarabb lemerül, kikapcsolgat vagy esetleg nem tölt vagy csak töltőre dugva kapcsol be.
Javítás várható ideje: 1 nap

iPad Pro 11 (2020) lightning csatlakozó csere

iPad Pro 11 lightning csatlakozó csere lehet szükséges, amikor a készülék nem tölt megfelelően vagy csak a kábel adott pozíciójában tölt, esetleg folyadék okozta szennyeződés miatt működésképtelen.
Javítás várható ideje: 1 nap

iPad Pro 11 (2020) hátsó kamera csere

iPad Pro 11 hátsó kamera csere akkor válhat szükségessé, amikor a kamera nem működik, rosszul fókuszál vagy a kamera által készített képen foltok, hibás részek találhatók.
Javítás várható ideje: 1 nap

iPad Pro 11 (2020) előlapi kamera csere

Az iPad Pro 11 előlapi kamera csere akkor válhat szükségessé, amikor a kamera nem működik, rosszul fókuszál vagy a kamera által készített képen foltok, hibás részek találhatók.
Javítás várható ideje: 1 nap

iPad Pro 11 (2020) hangszóró csere

iPad Pro 11 hangszóró csere lehet szükséges, amikor a  hangszóró recseg, torz hangot ad vagy nem szól. Legtöbbször beázás, leejtés okozza a hibát.
Javítás várható ideje: 1 nap

További iPad Pro 11 szerviz szolgáltatásaink: Szoftverezés, Adatmentés, Karbantartás, Tisztítás, Tanácsadás

iPad Pro 11 (2020) szerviz áraink