iPad 1 érintőüveg csere

iPad 1 érintőüveg csere

iPad 1 érintőüveg csere szükséges, amikor leejtés, ütődés következtében az iPad érintő üveg betörik. A törött, repedt kijelzővel óvatosan kell bánni, mert üvegszilánkok hullhatnak ki belőle. Amennyiben az LCD  ép marad és csak az érintő sérült, ezeknél a modelleknél külön is cserélhető.

iPad 1 érintőüveg csere, iPad 2 érintőüveg

Az iPad 1 érintőüveg cseréje nagy tapasztalatot és hozzáértést igényel, hogy a készülék más részei ne sérüljenek. Szakértő kollégáink számára 4 – 6 órát vesz igénybe az iPad 1 érintőüveg csere, így  szervizünkben a javítási folyamat egy napon belül elkészül.

A szerelés menete

1. A szerelési folyamat első lépése a készülék kikapcsolása.

iPad 1 érintőüveg csere, érintőüveg felnyitási folyamat kezdete

2. A felnyitási folyamatot egy speciális fém eszköz behelyezésével kezdjük a kijelző felső széle és az iPad hátlapja között, majd folyamatosan haladunk tovább, míg a tartó fülek megjelennek és a kijelző felnyithatóvá válik.

iPad 1 érintőüveg csere, a kijelző óvatos felhajtása

3. Ezt követően felhajtjuk a kijelzőt az alsó széle felől a hátlapból .

4. A következő lépésben három db csatlakozót kell lecsatlakoztatni a alaplapról az alábbi sorrendben: érintő panel csatlakozó, fényérzékelő szalagkábel csatlakozó, valamint a kijelző csatlakozó.

5. Ezután felhajtjuk az érintő szalagkábelt rögzítő füleket az alaplapon, majd  megszüntetve a csatlakozást, kihúzzuk a szalagkábel két végét.

6. Ezt követően, lecsatlakoztatjuk a fényérzékelő szalagkábel csatlakozót, valamint a kijelző csatlakozót.

iPad 1 érintőüveg csere, a kijelző leválik a hátlapról

Ezáltal a kijelző elválik a hátlaptól.

5. A következő lépésben kicsavarozzuk az  LCD füleket tartó csavarokat a fekete műanyag kijelző keretből, majd ezt követően kicsavarozzuk az LCD-t rögzítő öt csavart is.

iPad 1 érintőüveg csere, elválasztjuk a ragasztóval rögzített kijelzőt az érintőüvegtől.

6. Ezt követően egy speciális műanyag szerszám segítségével óvatosan elválasztjuk a ragasztóval rögzített kijelzőt az érintőüvegtől.

iPad 1 érintőüveg csere, óvatosan kiemeljük az LCD-t a kijelző keretből.

és óvatosan kiemeljük az LCD-t a kijelző keretből.

 7. Ezután kicsavarozzuk a home gomb kapcsolót rögzítő  csavarokat a kijelző keretből, majd kivesszük a home gomb kapcsoló panelt az előlapi egységből.

8. A következő lépésekben az új érintő panelbe óvatosan visszahelyezzük a kijelzőt, majd a home gombot.

9. A továbbiakban az előző lépéseknek megfelelően, fordított sorrendben  visszahelyezzük az alkatrészeket és összeszereljük az ipad-et.

Az iPad 1 érintőüveg csere ára