iPad 2 akkumulátor csere

iPad 2 akkumulátor csere

iPad 2 akkumulátor csere válik szükségessé, amennyiben a készülék hamarabb lemerül, kikapcsolgat vagy esetleg nem tölt vagy csak töltőre dugva kapcsol be.


iPad 2 akkumulátor csere, iPad 2 akkumulátor

Az iPad 2 akkumulátor cseréje nagy tapasztalatot és hozzáértést igényel, hogy a készülék más részei ne sérüljenek. Szakértő kollégáink számára 3 – 4 órát vesz igénybe az iPad 2 akkumulátor csere, így  szervizünkben a javítási folyamat egy napon belül elkészül.

A szerelés menete

1. A szerelési folyamat első lépése a készülék kikapcsolása.

2. A következő lépésben a készülék széleinek melegítése történik. A melegítést körültekintően kell végezni, mert a túl magas hőmérséklet károsodást okozhat a készülék részeiben.

iPad 2 akkumulátor csere, érintőüveg felnyitási folyamat kezdete

3. A felnyitási folyamatot egy speciális műanyag eszközzel kell kezdeni az iPad jobb felső sarkában, majd folyamatosan tovább haladni, hogy a ragasztó elengedjen.

iPad 2 akkumulátor csere, a kijelző óvatos felhajtása

4. Amikor a kijelző ragasztója kellőképpen engedett, akkor az iPad jobb alsó és felső sarkánál elkezdjük felnyitni az érintőüveget és a munkafelületre hajtjuk, majd néhány lépést követően az LCD kijelzőt az üveglapra hajtjuk.

iPad 2 akkumulátor csere, az érintőpanel szalagkábel lecsatlakoztatása

5. Ezt követően lecsatlakoztatjuk az érintőpanel szalagkábelt az alaplapról, az LCD kijelzőt visszahajtjuk. Az érintőpanel  leválik az iPad-ről.

iPad 2 akkumulátor csere, a az LCD kijelző leválasztása az iPad-ről

6. A következő lépésekben megszüntetjük az LCD csatlakoztatását és kivesszük a kijelzőt az iPad miniből.

7. Ezután lecsatlakoztatjuk a dock csatlakozó szalagkábelt az alaplapról. Ezt követi a beszéd hangszóró, valamint a fülhallgató szalagkábel  és az előlapi kamera valamint a vezérlőkártya lecsatlakoztatása.

8. A következő lépésekben kicsavarozzuk az alaplapot rögzítő csavarokat, majd kibillentjük az alaplapot az akkumulátor felé és kipattintjuk a Wi-Fi antenna csatlakozót a foglalatból. Ezután kivesszük az alaplapot az iPad 2-ből.

9. A továbbiakban egy műanyag eszközt használunk, hogy elválasszuk a ragasztóval rögzített akkumulátor cellákat a hátlaptól. A műveletet nagyon óvatosan a dock csatlakozóhoz közel eső akkumulátor cellával kezdjük és több lépésben haladunk.

iPad 2 akkumulátor csere, az akkumulátort rögzítő ragasztó fellazítása

Közben óvatosan az akkumulátor csatlakozó alá csúsztatjuk a fém eszközt, majd a középső és  végső akkumulátor cellát is megszabadítjuk a ragasztótól.

iPad 2 akkumulátor csere, a régi akkumulátor kivétele az iPadből

Kiemeljük az akkumulátort az iPad-ből.

10. Az új iPad 2 akkumulátort a helyére illesztjük. Az akkumulátor rögzítését a készülék házban megfelelő méretű és elhelyezésű kétoldali ragasztócsíkkal biztosítjuk.

11. A továbbiakban az előző lépéseknek megfelelően, fordított sorrendben  visszahelyezzük az alkatrészeket és összeszereljük az iPad-et.

Az iPad 2 akkumulátor csere ára