iPad 2 érintőüveg csere

iPad 2 érintőüveg csere

iPad 2 érintőüveg csere szükséges, amikor leejtés, ütődés következtében az iPad érintő üveg betörik. A törött, repedt kijelzővel óvatosan kell bánni, mert üvegszilánkok hullhatnak ki belőle. Amennyiben az LCD  ép marad és csak az érintő sérült, ezeknél a modelleknél külön is cserélhető.

iPad 2 érintőüveg csere, iPad 2 érintőüveg

Az iPad 2 érintőüveg cseréje nagy tapasztalatot és hozzáértést igényel, hogy a készülék más részei ne sérüljenek. Szakértő kollégáink számára 4 – 6 órát vesz igénybe az iPad 2 érintőüveg csere, így  szervizünkben a javítási folyamat egy napon belül elkészül.

A szerelés menete

1. A szerelési folyamat első lépése a készülék kikapcsolása.

2. Amennyiben az iPad érintőüveg összetört, a következő lépésként átlátszó ragasztószalaggal leragasztjuk a felületét a sérülések elkerülése végett.

3. A következő lépésben a készülék széleinek melegítése történik. A melegítést körültekintően kell végezni, mert a túl magas hőmérséklet károsodást okozhat a készülék részeiben.

iPad 2 érintőüveg csere, érintőüveg felnyitási folyamat kezdete

4. A felnyitási folyamatot egy speciális műanyag eszközzel kell kezdeni az iPad jobb felső sarkában, majd folyamatosan tovább haladni, hogy a ragasztó elengedjen. A folyamat különösen nagy óvatosságot igényel, nehogy kárt okozzunk az alkatrészekben, mint például a Wi-Fi antennában, mely a hátlap jobb alsó sarkában található.

iPad 2 érintőüveg csere, az érintőüveget a munkafelületre hajtjuk.

5. Amikor a kijelző ragasztója kellőképpen engedett, akkor az iPad jobb alsó és felső sarkánál elkezdjük felnyitni az érintőüveget és a munkafelületre hajtjuk.

iPad 2 érintőüveg csere, a kijelző óvatos felhajtása

6. A következő lépésben kicsavarozzuk a kijelzőt tartó csavarokat a hátlapból, majd az LCD kijelzőt az üveglapra hajtjuk.

iPad 2 érintőüveg csere, az érintőpanel szalagkábel lecsatlakoztatása

 

6. Ezt követően lecsatlakoztatjuk az érintőpanel szalagkábelt az alaplapról, az LCD kijelzőt visszahajtjuk. Az érintőpanel  leválik az iPad-ről.

7. Óvatosan felszedjük a ragasztóval rögzített home gombot fixáló elemet és  a műanyag home gombot a kerettel együtt, majd kivesszük az érintőüvegből.

8. Majd a ragasztóval rögzített kamera tartó lemezt óvatosan lefeszítjük az érintőpanelről.

9. A következő lépésekben átszereljük az új érintőüvegre a törött érintőpanelről eltávolított alkatrészeket, majd összeszereljük az iPad-et fordított sorrendben.

Az iPad 2 érintőüveg csere ára