iPhone 4S szerviz

iPhone 4S szerviz – alkatrész csere

Az Atlantis iPhone szerviz iPhone részlege a hibás, már nem garanciális készülékek javítására specializálódott.  A következő iPhone 4S szerviz szolgáltatásokkal várjuk ügyfeleinket.

iPhone 4S szerviz iPhone 4S érintő és kijelző

iPhone 4S érintő és kijelző csere

Az iPhone 4S kijelző két részből áll: az érintő üvegből és az LCD-ből. A kijelző általában leesés következtében sérül. Ha az érintőüveg betörik és az LCD sértetlen marad, akkor is a teljes kijelzőt kell cserélni, mivel a két alkatrész egybe van ragasztva…több
Javítás várható ideje: 50-60 perc.

iPhone 4S akkumulátor csere

Az iPhone 4S akkumulátor csere akkor szükséges, ha a töltőkábel segítségével bekapcsol, majd annak lecsatlakoztatásakor a telefon kikapcsol, vagy nagyon gyorsan merül, illetve nem töltődik fel…több
Javítás várható ideje: 20-30 perc.

iPhone 4S szerviz iPhone 4S hátlap

iPhone 4S hátlap csere

Az iPhone 4S hátlap egy műanyag lapka hozzáragasztott üveglappal, amely leejtés következtében eltörhet, felületén a repedések élessé válhatnak, darabok eshetnek ki belőle. Az üveglap miatt a törött hátlap könnyen élessé válhat, sérülést okozhat ezért szükséges cserélni.
Javítás várható ideje: 5-10 perc.

iPhone 4S dock csatlakozó csere

Az iPhone 4S dock csatlakozó folyadékindikátora beázás hatására elszíneződik, az érintkezők oxidossá válnak, a kábel csatlakozásakor nem reagál sem töltésre, sem szinkronizálásra, illetve leejtés következtében a dock csatlakozó sérülhet.
Javítás várható ideje: 50-60 perc.

iPhone 4S hátsó kamera csere

iPhone 4S hátsó kamera csere  szükséges, amikor a kamera nem működik, rosszul fókuszál vagy a kamera által készített képen foltok, hibás részek találhatók.
Javítás várható ideje: 50-60 perc.

iPhone 4S előlapi kamera csere

iPhone 4S előlapi kamera csere szükséges, amikor a kamera nem működik, homályos képet készít vagy a kamera által készített képen foltok, hibás részek találhatók.
Javítás várható ideje: 50-60 perc.

iPhone 4S csengő hangszóró csere

iPhone 4S csengő hangszóró szükséges, amikor a készülék nem ad ki hangot telefonhívás kihangosításnál, illetve zenelejátszásnál sem. A beszéd hangszóró továbbra is működőképes.
Javítás várható ideje: 50-60 perc.

iPhone 4S beszéd hangszóró csere

Az iPhone 4S beszéd hangszóró hibajelensége lehet, hogy telefonhívásnál nem hallható a beszédpartner. Kihangosításnál viszont az alsó hangszóró működőképes.
Javítás várható ideje: 50-60 perc.

iPhone 4S home gomb csere

Az iPhone 4/4S home gomb cserére szorul, amikor a telefon használatkor nem vagy csak nagyon erős nyomásra reagál. Ez folyadék bekerüléséből származó oxidáció vagy használatból eredő kopás következménye lehet.
Javítás várható ideje: 50-60 perc.

iPhone 4S bekapcsoló gomb szalagkábel csere

Az iPhone 4S bekapcsoló gomb szalagkábel csere lehet a megoldás abban az esetben, ha a bekapcsoló gomb nem vagy csak nehezen reagál, illetve a közelségérzékelő működése válik bizonytalanná, melynek során telefonáláskor a készüléket a fülünkhöz tartva nem sötétedik el a kijelző.
Javítás várható ideje: 50-60 perc.

iPhone 4S rezgőmotor csere

Az iPhone 4S rezgő motor cserére szorul, ha a készülék némításakor vagy a menüben kiválasztott rezgő üzemmódban sem rezeg.
Javítás várható ideje: 50-60 perc.

iPhone 4S fülhallgató szalagkábel csere

Az iPhone 4S fülhallgató szalagkábelén található a némító, a hangerőszabályzó, a fülhallgató aljzat, illetve a rezgőmotor érintkezője. Bármelyik összetevőnél hiba tapasztalható, a fülhallgató szalagkábel cseréje szükséges.
Javítás várható ideje: 50-60 perc.

iPhone 4S fémkeret csere

Az iPhone 4S középrésze leesés következtében sérülhet, vetemedhet vagy berepedhet. A roncsolódott fémkeret nem csak esztétikailag nem szép, de akár a vetemedés miatt kontak thibákat is okozhat, mivel ez a készülék váza is egyben. Ebben az esetben a keret csere szükséges.
Javítás várható ideje: 50-60 perc.

iPhone 4S GSM antenna csere

Az iPhone 4S hibajelenségei a hirtelen térerő ingadozás, jelvesztés, illetve ha hálózati hiba nincs, akkor a 3G csatlakozás sikertelensége is lehet a hiba forrása. A meghibásodás oka beázás vagy leejtés lehet.
Javítás várható ideje: 50-60 perc.

iPhone 4S Wi-Fi antenna csere

Antenna lap csere javasolt, ha az iPhone 4S kevés Wi-Fi hálózatot talál egy olyan környéken, ahol más készülékek több Wi-Fi hálózatot érzékelnek, gyenge a jelerősség, vagy eldobálja a hálózatot és a szoftveres megoldás sem segít.
Javítás várható ideje: 50-60 perc.

További iPhone 4S szerviz szolgáltatásaink: Szoftverezés, Adatmentés, Karbantartás, Tisztítás, Tanácsadás

iPhone 4S szerviz áraink