iPhone 5 szerviz

iPhone 5 szerviz – alkatrész csere

Az Atlantis iPhone szerviz iPhone részlege a hibás, már nem garanciális készülékek javítására specializálódott.  A következő iPhone 5 szerviz szolgáltatásokkal várjuk ügyfeleinket.

iPhone 5 szerviz iPhone 5 kijelző

iPhone 5 érintő és kijelző csere

Az iPhone 5 kijelző általában leesés következtében sérül. Ha az érintőüveg betörik és az LCD sértetlen marad, a teljes kijelző cserére szorul, mivel egybe van építve a két alkatrész…több
Javítás várható ideje: 50-60 perc.

iPhone 5 akkumulátor csere

Az iPhone 5 akkumulátor csere akkor szükséges, ha az iPhone 5 töltőkábel segítségével bekapcsol, majd annak lecsatlakoztatásakor a telefon kikapcsol, vagy ha nagyon gyorsan merül, illetve nem töltődik fel…több
Javítás várható ideje: 10-20 perc.

iPhone 5 hátlap csere

Az iPhone 5 hátlapja leesés következtében sérülhet, elhajolhat. A megrongálódott hátlap hibás működést eredményezhet és esztétikailag is csúnya.
Javítás várható ideje: 2-3 óra

iPhone 5 dock csatlakozó csere

Az iPhone 5 csatlakozó pára vagy beázás következtében oxidálódhat, esetleg zárlatot okozhat a töltővel való csatlakozás közben. Külső behatás következményeként a dock csatlakozó széle sérülhet vagy eltörhet. Nem megfelelő töltés esetén csere szükséges.
Javítás várható ideje: 50-60perc.

iPhone 5 hátsó kamera csere

iPhone 5 hátsó kamera csere szükséges, amikor a kamera nem működik, rosszul fókuszál vagy a kamera által készített képen foltok, hibás részek találhatók.
Javítás várható ideje: 50-60 perc.

iPhone 5 előlapi kamera csere

iPhone 5 előlapi kamera csere szükséges, amikor a kamera nem működik, homályos képet készít vagy a kamera által készített képen foltok, hibás részek találhatók.
Javítás várható ideje: 50-60 perc.

iPhone 5 csengő hangszóró csere

Az iPhone 5 csengő hangszóró cserére szorulhat amennyiben nem ad ki csengőhangot, illetve kihangosított funkcióban is néma marad. A beszéd hangszóró működését másik alkatrész biztosítja.
Javítás várható ideje: 50-60 perc.

iPhone 5 beszéd hangszóró csere

Az iPhone 5 beszéd hangszóró cserét igényel, ha telefonhívásnál nem halljuk a túloldali felet, kihangosításkor viszont az alsó hangszóró működőképes.
Javítás várható ideje: 50-60 perc.

iPhone 5 home gomb csere

Az iPhone 5 home gomb cserére szorulhat, amennyiben használatakor nem- vagy csak nagyon erős nyomásra reagál. Ez folyadék bekerüléséből származó oxidáció vagy használatból eredő kopás következménye lehet.
Javítás várható ideje: 30-40 perc.

 

iPhone 5 bekapcsoló gomb szalagkábel csere

Az iPhone 5 bekapcsoló szalagkábel csere lehet a megoldás amennyiben a bekapcsoló-, némító- illetve az oldalsó hangerő szabályozógombok nem működnek. Ezek bármelyikének meghibásodása indokolja a kábel cseréjét, mivel ugyanazon alkatrészen találhatók.
Javítás várható ideje: 50-60perc.

iPhone 5 rezgőmotor csere

Az iPhone 5 rezgőmotor cserére szorul, ha a készülék némításakor vagy a menüben kiválasztott rezgő üzemmódban sem rezeg.
Javítás várható ideje: 50-60 perc.

 iPhone 5 Wi-Fi antenna csere

Az iPhone 5 Wi-Fi antenna csere javasolt, ha az iPhone 5 kevés Wi-Fi hálózatot talál egy olyan környéken, ahol más készülékek több Wi-Fi hálózatot érzékelnek, gyenge a jelerősség, vagy eldobálja a hálózatot és a szoftveres megoldás sem segít.
Javítás várható ideje: 50-60 perc.

További iPhone 5 szerviz szolgáltatásaink: Szoftverezés, Adatmentés, Karbantartás, Tisztítás, Tanácsadás

iPhone 5 szerviz árak