iPhone 5C szerviz

iPhone 5C szerviz – alkatrész csere

Az Atlantis iPhone szerviz iPhone részlege a hibás, már nem garanciális készülékek javítására specializálódott.  A következő iPhone 5C szerviz szolgáltatásokkal várjuk ügyfeleinket.

iPhone 5C szerviz, iPhone 5C érintő és kijelző csere

iPhone 5C érintő és kijelző csere

Az iPhone 5C kijelző általában leesés következtében sérül. Ha az érintőüveg betörik és az LCD sértetlen marad, a teljes kijelző akkor is cserére szorul, mivel egybe van építve a két alkatrész…több
Javítás várható ideje: 50-60 perc

 iPhone 5C akkumulátor csere

Az iPhone 5C akkumulátor csere akkor szükséges, ha az iPhone 5C töltőkábel segítségével bekapcsol, majd annak lecsatlakoztatásakor a telefon kikapcsol, vagy ha nagyon gyorsan merül, illetve nem töltődik fel…több
Javítás várható ideje: 10-20 perc

iPhone 5C hátlap csere

Az iPhone 5C hátlap bármilyen komolyabb külső behatás következtében megsérülhet, beszakadhat vagy elhajolhat. A hibás, sérült iPhone 5C hátlap a telefonban is kárt okozhat. Az iPhone 5C hátlap többféle színben is elérhető.
Javítás várható ideje: 2-3 óra

 iPhone 5C lightning csatlakozó csere

Az iPhone 5C lightning töltő szalagkábel többnyire beázás következtében oxidossá válik a csatlakozó és nem tud csatlakozást létrehozni az aljzat és a kábel közt. Ütődés hatására a csatlakozó széle eldeformálódhat, megsérülhet. Ezen a kábelen található a GSM antenna, a fülhallgató aljzat és a home gomb elektronikája. Bármelyik meghibásodása esetén cserére van szükség.
Javítás várható ideje: 50-60 perc.

iPhone 5C hátsó kamera csere

iPhone 5C hátsó kamera csere szükséges, amikor a kamera nem működik, rosszul fókuszál vagy a kamera által készített képen foltok, hibás részek találhatók.
Javítás várható ideje: 50-60 perc.

iPhone 5C előlapi kamera csere

iPhone 5C előlapi kamera csere szükséges, amikor a kamera nem működik, homályos képet készít vagy a kamera által készített képen foltok, hibás részek találhatók.
Javítás várható ideje: 50-60 perc.

iPhone 5C csengő hangszóró csere

Az iPhone 5C hangszóró cserére szorulhat, amennyiben nem ad ki csengőhangot illetve kihangosított funkcióban is néma marad. A beszéd hangszóró működését másik alkatrész biztosítja.
Javítás várható ideje: 50-60 perc.

iPhone 5C beszéd hangszóró csere

Az iPhone 5C beszéd hangszóró cserét igényel, ha telefonhívásnál nem halljuk a túloldali felet, kihangosításkor viszont az alsó hangszóró működőképes.
Javítás várható ideje: 50-60 perc.

iPhone 5C home gomb csere

iPhone 5c home gomb hiba, ha normál működés közben nem reagál vagy csak nagyon erős nyomást érzékel. Ez lehet beázás, eltömődés esetleg elhasználódás miatt. Ebben az esetben a home gombot cserélni kell.
Javítás várható ideje: 50-60 perc.

iPhone 5C bekapcsoló gomb szalagkábel csere

Az iPhone 5c szalagkábel cseréje akkor szükséges, ha a készüléket nem lehet némítani esetleg az oldalsó hangerő szabályzó gombok valamelyike nyomásra nem reagál. Ez lehet beázás, eltömődés, esetleg elhasználódás miatt.
Javítás várható ideje: 50-60 perc.

iPhone 5C rezgőmotor csere

Az iPhone 5C rezgőmotor cserére szorul, ha a készülék némításakor vagy a menüben kiválasztott rezgő üzemmódban sem rezeg.
Javítás várható ideje: 50-60 perc.

 iPhone 5 C Wi-Fi antenna csere

Az iPhone 5 C Wi-Fi antenna csere javasolt, ha az iPhone 5 kevés Wi-Fi hálózatot talál egy olyan környéken, ahol más készülékek több Wi-Fi hálózatot érzékelnek, gyenge a jelerősség, vagy eldobálja a hálózatot és a szoftveres megoldás sem segít.
Javítás várható ideje: 50-60 perc.

További iPhone 5C szerviz szolgáltatásaink: Szoftverezés, Adatmentés, Karbantartás, Tisztítás, Tanácsadás

iPhone 5C szerviz áraink