iPhone 5S szerviz

iPhone 5S szerviz – alkatrész csere

Az Atlantis iPhone szerviz iPhone részlege a hibás, már nem garanciális készülékek javítására specializálódott.  A következő iPhone 5S szerviz szolgáltatásokkal várjuk ügyfeleinket.

iPhone 5S érintő és kijelző modul csere

Az iPhone 5S kijelző többnyire leejtéskor sérül. Ebben az esetben lehet, hogy csak az érintőüveg törik be, rosszabb esetben az LCD is megsérül. Ilyenkor a teljes iPhone 5S kijelzőt cserélni kell, mivel ezeknél a típusoknál már egybe van ragasztva a két alkatrész…több
Javítás várható ideje: 50-60 perc.

iPhone 5S akkumulátor csere 

Az iPhone 5S akkumulátor csere szükséges, amennyiben az iPhone készülék csak töltőn kapcsol be, hamar lemerül, esetleg a töltőről való lecsatlakoztatáskor kikapcsol…több
Javítás várható ideje: 20-30 perc.

iPhone 5S hátlap csere

Az iPhone 5S hátlapja leesés következtében sérülhet, elhajolhat vagy berepedhet. A hibás, sérült iPhone 5S hátlap a telefonban is kárt okozhat. Sérülés esetén cserélni kell.
Javítás várható ideje: 2-3 óra

iPhone 5S lightning csatlakozó szalagkábel csere

Az iPhone 5S lightning csatlakozó szalagkábel többnyire beázás következtében oxidossá válik a csatlakozó és nem tud csatlakozást létrehozni az aljzat és a kábel közt. Ütődés hatására a csatlakozó széle eldeformálódhat, eltörhet. Ezen a kábelen található a GSM antenna, a fülhallgató aljzat és a home gomb elektronikája. Bármelyik meghibásodása esetén cserére van szükség.
Javítás várható ideje: 50-60 perc.

iPhone 5S hátsó kamera csere

iPhone 5S hátsó kamera csere szükséges, amikor a kamera nem működik, rosszul fókuszál vagy a kamera által készített képen foltok, hibás részek találhatók. Előfordulhat, hogy az iPhone 5S előlapi kamerája sem működik.
Javítás várható ideje: 50-60 perc.

iPhone 5S előlapi kamera csere

iPhone 5S előlapi kamera csere szükséges, amikor a kamera nem működik, homályos képet készít vagy a kamera által készített képen foltok, hibás részek találhatók. Előfordulhat hogy a hátlapi kamera sem működik hibás előlapi kamera esetén. Ugyanez a flex kábel felelős a közelség és fényérzékelés hibákért is. Ha telefonáláskor nem zárja le a képernyőt a telefon vagy automatikusan nem akarja állítani a fényerőt, akkor is ezt az előlapi kamera flex kábelt kell cserélni.
Javítás várható ideje: 50-60 perc.

iPhone 5S csengő hangszóró csere

Az iPhone 5s csengő hangszóró megibásodásának jele,  ha a készülék nem ad ki hangot vagy kihangosításnál vagy zene lejátszásnál is néma marad. Ennek okai lehetnek a beázás, leejtés vagy elhasználódás.
Javítás várható ideje: 50-60 perc.

iPhone 5S beszéd hangszóró csere

A iPhone 5S beszéd hangszóró meghibásodása lehet az egyik oka, hogy telefonhívásnál nem halljuk a túloldali felet, kihangosításkor viszont az alsó hangszóró működőképes.
Javítás várható ideje: 50-60 perc.

iPhone 5S home gomb csere

Az iPhone 5S home gomb cserére szorulhat, amennyiben használatakor nem- vagy csak nagyon erős nyomásra reagál. Ez folyadék bekerüléséből származó oxidáció vagy használatból eredő kopás következménye lehet. Az iPhone 5S home gombjának kicserélését követően műszaki okok miatt az ujjlenyomat olvasó funkció nem fog többé működni !
Javítás várható ideje: 50-60 perc.

iPhone 5S bekapcsoló gomb csere

Az iPhone5S bekapcsoló gomb meghibásodása esetén nem lehet lezárni a készüléket, gyakran azt érezni nyomáskor, mintha be lenne esve a gomb. Ilyenkor az iPhone 5S bekapcsoló gomb szalagkábelt kell kicserélni, amelyen ezen kívül megtalálható a némító és az oldalsó hangerő szabályozó gombok elektronikája is. Ha ezek közül a gombok közül bármelyik meghibásodik szintén ezt a szalagkábelt szükséges kicserélni.
Javítás várható ideje: 50-60 perc.

iPhone 5S rezgőmotor csere

Az iPhone 5S esetében a rezgőmotor meghibásodása ritka jelenség, legtöbbször egyszerű szoftverezéssel vagy a beállítások ellenőrzésével újra rezgőre lehet állítani a készüléket. Ha ez nem segít, cserélni kell a vibramotort.
Javítás várható ideje: 50-60 perc.

iPhone 5S GSM antenna csere

Az iPhone 5S hibajelenségei a hirtelen térerő ingadozás, jelvesztés, illetve ha hálózati hiba nincs, akkor a 3G csatlakozás sikertelensége is lehet a hiba forrása. A meghibásodás oka beázás vagy leejtés lehet.
Javítás várható ideje: 50-60 perc.

iPhone 5S Wi-Fi antenna csere

Antenna lap csere javasolt, ha az iPhone 5S kevés Wi-Fi hálózatot talál egy olyan környéken, ahol más készülékek több Wi-Fi hálózatot érzékelnek, gyenge a jelerősség, vagy eldobálja a hálózatot és a szoftveres megoldás sem segít.
Javítás várható ideje: 50-60 perc.

iPhone 5S hátlap üveg csere

Ha a hátlapon lévő alsó vagy felső üveg rész betört, elrepedt, nem kell az iPhone 5S teljes hátlapot cserélni, elegendő  ezeket a kis üveg részeket.
Javítás várható ideje: 2 – 3 óra.

További iPhone 5S szerviz szolgáltatásaink: Szoftverezés, Adatmentés, Karbantartás, Tisztítás, Tanácsadás

iPhone 5S szerviz árak