iPhone 6 Plus szerviz

iPhone 6 Plus szerviz – alkatrész csere

Az Atlantis iPhone szerviz iPhone részlege a hibás, már nem garanciális készülékek javítására specializálódott.  A következő iPhone 6 Plus szerviz szolgáltatásokkal várjuk ügyfeleinket.

iPhone 6 Plus szerviz, iPhone 6 Plus kijelző

iPhone 6 Plus érintő és kijelző csere

iPhone 6 Plus érintő és kijelző csere leggyakrabban leejtések, ütődések okozta sérülések miatt válik szükségessé. A két alkatrész egybe van ragasztva ezért az érintőt és a kijelzőt egyszerre kell kicserélni…több
Javítás várható ideje: 40-60 perc.

iPhone 6 Plus akkumulátor csere

Az iPhone 6 Plus akkumulátor csere szükséges, amikor az iPhone csak töltőn kapcsol be, hamar merül vagy a töltőről való lecsatlakoztatáskor az iPhone 6 Plus kikapcsol…több
Javítás várható ideje: 30-40 perc

iPhone 6 Plus hátlap csere

Az iPhone 6 Plus lényegesen nagyobb fémházat kapott.  A törött  iPhone 6 Plus hátlap csere nem csak esztétikai okok miatt szükséges, hanem mert a törött fémház károsíthatja a készülék belső alkatrészeit is.
Javítás várható ideje: 3-4 óra

iPhone 6 Plus lightning csatlakozó csere

Pára vagy beázás következtében oxidálódhat az iPhone 6 Plus csatlakozó esetleg zárlatot okozhat, a töltővel való csatlakozás közben. Külső behatás következményeként az iPhone 6 Plus töltés csatlakozó széle sérülhet vagy eltörhet. Nem megfelelő töltés esetén ajánlott a cseréje.
Javítás várható ideje: 50-60 perc

iPhone 6 Plus hátsó kamera csere

iPhone 6 Plus hátsó kamera csere szükséges, amikor a kamera nem működik, rosszul fókuszál vagy a kamera által készített képen foltok, hibás részek találhatók. Amennyiben szoftverezés után is fennáll a hiba, az iPhone 6 Plus hátsó kamera cseréje szükséges.
Javítás várható ideje: 50- 60 perc

iPhone 6 Plus előlapi kamera csere

iPhone 6 Plus előlapi kamera csere szükséges, amikor a kamera nem működik, homályos képet készít vagy a kamera által készített képen foltok, hibás részek találhatók.
Javítás várható ideje: 50- 60 perc

iPhone 6 Plus csengő hangszóró csere

Az iPhone 6 Plus csengő hangszóró meghibásodásának jele,  ha a készülék nem ad ki hangot vagy kihangosításnál vagy zene lejátszásnál is néma marad. Ennek okai lehetnek a beázás, leejtés vagy elhasználódás.
Javítás várható ideje: 50-60 perc.

iPhone 6 Plus beszéd hangszóró csere

A iPhone 6 Plus beszéd hangszóró meghibásodása lehet az egyik oka, hogy telefonhívásnál nem halljuk a túloldali felet, kihangosításkor viszont az alsó hangszóró működőképes.
Javítás várható ideje: 50-60 perc.

iPhone 6 Plus home gomb szalagkábel csere

Az iPhone 6 Plus home gomb hibája, ha normál működés közben nem reagál vagy csak nagyon erős nyomást érzékel. Ez lehet beázás, eltömődés esetleg elhasználódás miatt.
Javítás várható ideje: 20-30 perc

iPhone 6 Plus bekapcsoló szalagkábel csere

Az iPhone 6 Plus bekapcsoló szalagkábel hibára utaló jelek: ha a bekapcsoló gomb nem működik, az iPhone vakuja fényképezésnél nem old ki, a felső mikrofon kihangosításkor nem működik vagy ha videót rögzítünk,  nem vesz fel hangot.
Javítás várható ideje: 40-50 perc

iPhone 6 Plus rezgőmotor csere

Az iPhone 6 Plus esetében a rezgőmotor meghibásodása ritka jelenség, legtöbbször egyszerű szoftverezéssel vagy a beállítások ellenőrzésével újra rezgőre lehet állítani a készüléket. Ha ez nem segít, cserélni kell a vibramotort.
Javítás várható ideje: 50-60 perc.

 

iPhone 6 Plus hangerő szabályozó szalagkábel csere

Az iPhone 6 Plus szalagkábel csere akkor szükséges, ha a készüléket nem lehet némítani vagy az oldalsó hangerő szabályzó gombok valamelyike nyomásra nem reagál. Ez lehet beázás, eltömődés esetleg elhasználódás következménye.
Javítás várható ideje: 40-50 perc

iPhone 6 plus Wi-Fi antenna csere

Antenna lap csere javasolt, ha az iPhone 6 plus kevés Wi-Fi hálózatot talál egy olyan környéken, ahol más készülékek több Wi-Fi hálózatot érzékelnek, gyenge a jelerősség, vagy eldobálja a hálózatot és a szoftveres megoldás sem segít.

Javítás várható ideje: 50-60 perc.

További iPhone 6 Plus szerviz szolgáltatásaink: Szoftverezés, Adatmentés, Karbantartás, Tisztítás, Tanácsadás

iPhone 6 Plus szerviz árak