iPhone 6 szerviz

iPhone 6 szerviz – alkatrész csere

Az Atlantis iPhone szerviz iPhone részlege a hibás, már nem garanciális készülékek javítására specializálódott.  A következő iPhone 6 szerviz szolgáltatásokkal várjuk ügyfeleinket.

iPhone 6 érintő és kijelző csere

iPhone 6 érintő és kijelző csere leggyakrabban leejtések, ütődések okozta sérülések miatt válik szükségessé. A két alkatrész egybe van ragasztva ezért az érintőt és a kijelzőt egyszerre kell kicserélni… több
Javítás várható ideje: 40-60 perc.

iPhone 6 akkumulátor csere

Az iPhone 6 akkumulátor csere abban az esetben szükséges, ha a telefon csak akkor működőképes amikor hálózatról vagy USB kábelen keresztül számítógépről töltjük, de a kábel eltávolítása után kikapcsol. További akkumulátor probléma, ha a készülék csak 10-30% közötti töltést vesz fel  vagy nagyon  gyorsan merül…több
Javítás várható ideje: 20-30 perc

iPhone 6 hátlap csere

Az iPhone 6 hátlapja feszegetésre elhajolhat, leejtés miatt eldeformálódhat, megsérülhet, megrepedhet.
Javítás várható ideje: 3-4 óra.

iPhone 6 lightning csatlakozó csere

Az iPhone 6 lightning csatlakozó csere szükséges, ha nedvesség hatására a látható felület elrozsdásodik, és nem jön létre kapcsolat a kábel és az aljzat között. Mechanikus behatástól a csatlakozó deformálódhat, ekkor egyáltalán nem vagy csak bizonyos szögben lehet tölteni.
Javítás várható ideje: 20-30 perc

iPhone 6 hátsó kamera csere

iPhone 6 hátsó kamera csere szükséges, amikor a kamera nem működik, rosszul fókuszál vagy a kamera által készített képen foltok, hibás részek találhatók.
Javítás várható ideje: 50-60 perc

iPhone 6 előlapi kamera csere

iPhone 6 előlapi kamera csere szükséges, amikor a kamera nem működik, homályos képet készít vagy a kamera által készített képen foltok, hibás részek találhatók.
Javítás várható ideje: 20-30 perc

iPhone 6 csengő hangszóró csere

Az iPhone 6 csengő hangszóró megibásodásának jele,  ha a készülék nem ad ki hangot vagy kihangosításnál vagy zene lejátszásnál is néma marad. Ennek okai lehetnek a beázás, leejtés vagy elhasználódás.
Javítás várható ideje: 50-60 perc.

iPhone 6 beszéd hangszóró csere

A iPhone 6 beszéd hangszóró meghibásodása lehet az egyik oka, hogy telefonhívásnál nem halljuk a túloldali felet, kihangosításkor viszont az alsó hangszóró működőképes.
Javítás várható ideje: 50-60 perc.

iPhone 6 home gomb csere

Az iPhone 6 home gomb meghibásodott,  ha nyomásra egyáltalán nem, vagy csak időközönként reagál. Ennek oka lehet a home gomb szalagkábelének sérülése, beázott készülékeknél a zárlatos periféria. Az iPhone 6 home gombjának kicserélését követően műszaki okok miatt az ujjlenyomat olvasó funkció nem fog többé működni !
Javítás várható ideje: 20-30 perc

iPhone 6 bekapcsoló gomb szalagkábel csere

Az iPhone 6 bekapcsoló szalagkábel csere szükséges, ha a bekapcsoló gomb nem megfelelően funkcionál, a telefon vakuja nem old ki fényképezésnél vagy a felső mikrofon nem érzékeli  a hangot videofelvételkor vagy kihangosításkor.
Javítás várható ideje: 40-50 perc

iPhone 6 rezgőmotor csere

Az iPhone 6 esetében a rezgőmotor meghibásodása ritka jelenség, legtöbbször egyszerű szoftverezéssel vagy a beállítások ellenőrzésével újra rezgőre lehet állítani a készüléket. Ha ez nem segít, cserélni kell a vibramotort.
Javítás várható ideje: 50-60 perc.

iPhone 6 hangerő szabályozó szalagkábel csere

Az iPhone 6 hangerő szabályozó szalagkábel csere akkor szükséges, ha a hangerő fel és le gombokkal nem tudjuk hangosítani vagy halkítani a készüléket. Ugyancsak szalagkábel hibára utal, ha a némító gomb a csúsztatásra nem reagál, a készüléket nem lehet néma üzemmódba tenni.
Javítás várható ideje: 40-50 perc

iPhone 6 GSM antenna csere

Az iPhone 6 hibajelenségei a hirtelen térerő ingadozás, jelvesztés, illetve ha hálózati hiba nincs, akkor a 3G csatlakozás sikertelensége is lehet a hiba forrása. A meghibásodás oka beázás vagy leejtés lehet.

Javítás várható ideje: 50-60 perc.

iPhone 6 Wi-Fi antenna csere

Antenna lap csere javasolt, ha az iPhone 6 kevés Wi-Fi hálózatot talál egy olyan környéken, ahol más készülékek több Wi-Fi hálózatot érzékelnek, gyenge a jelerősség, vagy eldobálja a hálózatot és a szoftveres megoldás sem segít.

Javítás várható ideje: 50-60 perc.

További iPhone 6 szerviz szolgáltatásaink: Szoftverezés, Adatmentés, Karbantartás, Tisztítás, Tanácsadás

iPhone 6 szerviz áraink