iPhone 6S Plus szerviz

iPhone 6S Plus szerviz – alkatrész csere

Az Atlantis iPhone szerviz iPhone részlege a hibás, már nem garanciális készülékek javítására specializálódott.  A következő iPhone 6S Plus szerviz szolgáltatásokkal várjuk ügyfeleinket.

iPhone 6S Plus érintő és kijelző csere

Az iPhone 6s Plus kijelzője leejtéskor, ütődéskor megreped, eltörik. Az iPhone 6s Plus érintőüvege vagy az  LCD sérülésekor a gyárilag összeszerelt komponensek együtt cserélődnek…több
Javítás várható ideje: 50 – 60 perc.

iPhone 6S Plus akkumulátor csere

Az iPhone 6S Plus akkumulátor csere szükséges, ha  a készülék csak akkor működik, ha hálózati töltőre, vagy számítógépre van dugva, amint a csatlakoztatást eltávolítjuk, a telefon kikapcsol, a 6S Plus csak 10% – 30% körüli értékre töltődik fel, a telefon nagyon gyorsan lemerül…több
Javítás várható ideje: 20 – 30 perc.

iPhone 6S Plus szerviz iPhone 6S Plus hátlap

iPhone 6S Plus hátlap csere

Az iPhone 6S Plus hátlapjának cseréje akkor szükséges, amikor a hátlap eldeformálódik vagy megreped. A mechanikusan sérült hátlap a telefon működésében is zavart okozhat.
Javítás várható ideje: 3 – 4 óra.

iPhone 6S Plus lightning  csatlakozó csere

Az iPhone 6s Plus lightning csatlakozó csere szükséges, ha folyadék került a csatlakozóba és ott oxidációs hatást vált ki, ami miatt a készülék nem érzékeli a kábelt, a lightning dock valamilyen erőhatás miatt eldeformálódik, így a kábelt egyáltalán nem, vagy csak egy bizonyos pozícióban lehet bedugni.
Javítás várható ideje: 50 – 60 perc.

iPhone 6 S Plus hátsó kamera csere

iPhone 6S Plus hátsó kamera csere szükséges, amikor a kamera nem működik, rosszul fókuszál vagy a kamera által készített képen foltok, hibás részek találhatók.
Javítás várható ideje: 50 – 60 perc.

iPhone 6 S Plus előlapi kamera csere

iPhone 6S Plus előlapi kamera csere szükséges, amikor a kamera nem működik, homályos képet készít vagy a kamera által készített képen foltok, hibás részek találhatók.

Javítás várható ideje: 50 – 60 perc.

iPhone 6S Plus csengőhangszóró csere

iPhone 6s Plus csengőhangszóró csere szükséges, amikor a videó tartalmak, játékok, illetve zene lejátszása közben a készülék hangszórója recseg, halk vagy egyáltalán nem ad ki hangot.
Javítás várható ideje: 50 – 60 perc.

iPhone 6S Plus beszédhangszóró csere

iPhone 6S Plus beszédhangszóró csere szükséges, amikor telefonbeszélgetés halk, recsegő vagy egyáltalán nem hallható.
Javítás várható ideje: 50 – 60 perc.

iPhone 6S Plus home gomb csere

Az iPhone 6S Plus home gomb meghibásodott,  ha nyomásra egyáltalán nem, vagy csak időközönként reagál. Ennek oka lehet a home gomb szalagkábelének sérülése, beázott készülékeknél a zárlatos periféria. Az iPhone 6S Plus home gombjának kicserélését követően műszaki okok miatt az ujjlenyomat olvasó funkció nem fog többé működni !
Javítás várható ideje: 20 – 30 perc

iPhone 6S Plus bekapcsoló gomb szalagkábel csere

Az iPhone 6s Plus bekapcsoló gomb szalagkábel több alkatrész működéséért i felel. A bekapcsoló gomb meghibásodásán kívül, a vaku és a mikrofon nem megfelelő működése is az alkatrész hibájára utalhat, mely az alkatrész cseréjét teszi szükségessé. Az iPhone 6S Plus home gombjának kicserélését követően műszaki okok miatt az ujjlenyomat olvasó funkció nem fog többé működni !
Javítás várható ideje: 50 – 60 perc.

iPhone 6S Plus rezgőmotor csere

Az iPhone 6S Plus esetében a rezgőmotor meghibásodása ritka jelenség, legtöbbször egyszerű szoftverezéssel vagy a beállítások ellenőrzésével újra rezgőre lehet állítani a készüléket. Ha ez nem segít, cserélni kell a vibramotort.
Javítás várható ideje: 50 – 60 perc.

 

iPhone 6S Plus hangerő szabályzó szalagkábel csere

iPhone 6S Plus hangerőszabályzó szalagkábel csere akkor válik szükségessé, amikor a hangerő szabályozó gombok nehezen vagy egyáltalán nem érzékelnek, esetleg olyan érzetet keltenek, mintha beragadnának  és a némító gomb sem reagál.
Javítás várható ideje: 50 – 60 perc.

iPhone 6S  Plus Wi-Fi antenna csere

Antenna lap csere javasolt, ha az iPhone 6S Plus kevés Wi-Fi hálózatot talál egy olyan környéken, ahol más készülékek több Wi-Fi hálózatot érzékelnek, gyenge a jelerősség, vagy eldobálja a hálózatot és a szoftveres megoldás sem segít.
Javítás várható ideje: 50 – 60 perc.

 

További iPhone 6S Plus szerviz szolgáltatásaink: Szoftverezés, Adatmentés, Karbantartás, Tisztítás, Tanácsadás

iPhone 6S Plus szerviz árak