iPhone 6S szerviz

iPhone 6S szerviz – alkatrész csere

Az Atlantis iPhone szerviz iPhone részlege a hibás, már nem garanciális készülékek javítására specializálódott.  A következő iPhone 6S szerviz szolgáltatásokkal várjuk ügyfeleinket.
iPhone 6S szerviz, iPhone 6S kijelző

iPhone 6S érintő és kijelző csere

Az iPhone 6s kijelző gyakran mechanikai behatás, leejtés, ütődés, benyomódás miatt sérül meg. Legtöbbször csak az érintőüveg törik vagy reped meg. A kijelző és az érintőüveg gyárilag egybe van építve, ezért a két alkatrészt együtt kell cserélni…több
Javítás várható ideje: 50 – 60 perc.

iPhone 6S akkumulátor csere

Az iPhone 6s akkumulátor csere szükséges, ha a készülék hálózati csatlakoztatás nélkül működésképtelen vagy USB-n keresztül akkor kapcsol be, ha a számítógéppel összeköttetésben van. További akkumulátor problémára, ha a telefon csak 10-30% körüli töltöttséget vesz fel vagy a szokásosnál sokkal gyorsabban merül…több
A javítás várható időtartama: 20 – 30 perc

iPhone 6S hátlap csere

Az iPhone 6s hátlap csere szükséges, ha  mechanikus behatás miatt a hátlap megsérül, eldeformálódik, megreped vagy megkarcolódik.
A javítás várható időtartama: 3 – 4 óra

iPhone 6S lightning csatlakozó csere

Az iPhone 6s lightning csatlakozó csere szükséges, ha nedvesség miatt a látható rész elrozsdásodik,  a kábel és a dock csatlakozó közötti kapcsolat megszünik; mechanikus behatás miatt a csatlakozó eldeformálódik vagy csak bizonyos szögben  tölt a telefon.
A javítás várható időtartama: 20 – 30 perc

iPhone 6S hátsó kamera csere

iPhone 6s hátlapi kamera csere válik szükségessé, amikor a kamerával készített képek zajosak, homályosak, esetleg foltokkal borítottak.
A javítás várható időtartama: 50 – 60perc

iPhone 6S előlapi kamera csere

iPhone 6s előlapi kamera csere lehet szükséges, amikor az elkészített szelfik sötétebb foltokkal borítottak, életlenek vagy homályosak.
A javítás várható időtartama: 50 – 60perc

iPhone 6S csengő hangszóró csere

iPhone 6s csengő hangszóró csere akkor válhat szükségessé , amikor kihangosítva van a készülék, esetleg videót és zenéket játszik le, de a multimédia tartalmak nem szólalnak meg.
A javítás várható időtartama: 50 – 60perc

iPhone 6S beszéd hangszóró csere

iPhone 6S beszéd hangszóró csere szükséges, amikor a szolgáltató által közvetített jel elég erős a megfelelő telefonáláshoz, de a beszélgetés közben recsegő hang hallható vagy egyáltalán nem hallható a beszélgető partner.
A javítás várható időtartama: 50-60perc

iPhone 6S home gomb csere

Az iPhone 6S home gomb meghibásodott,  ha nyomásra egyáltalán nem, vagy csak időközönként reagál. Ennek oka lehet a home gomb szalagkábelének sérülése, beázott készülékeknél a zárlatos periféria. Az iPhone 6S home gombjának kicserélését követően műszaki okok miatt az ujjlenyomat olvasó funkció nem fog többé működni !
Javítás várható ideje: 20 – 30 perc

iPhone 6S bekapcsoló gomb szalagkábel csere

Az iPhone 6s bekapcsoló szalagkábelhez a bekapcsoló gombon kívül a vaku, a felső mikrofon is csatlakozik. Így nem csak a bekapcsoló gomb meghibásodása utalhat az alkatrész hibájára, hanem az ahhoz tartozó alkatrészek nem megfelelő működése is.
A javítás várható időtartama: 50 – 60perc

iPhone 6S rezgőmotor csere

Az iPhone 6S esetében a rezgőmotor meghibásodása ritka jelenség, legtöbbször egyszerű szoftverezéssel vagy a beállítások ellenőrzésével újra rezgőre lehet állítani a készüléket. Ha ez nem segít, cserélni kell a vibramotort.
Javítás várható ideje: 50 – 60 perc.

iPhone 6S hangerő szabályzó szalagkábel csere

iPhone 6S hangerő szabályzó szalagkábel csere szükséges, amikor nem vagy csak nehezen reagálnak a hangerő szabályzó gombok, illetve a némító gomb sem reagál.
A javítás várható időtartama: 50 – 60 perc

iPhone 6S Wi-Fi antenna csere

Antenna lap csere javasolt, ha az iPhone 6S kevés Wi-Fi hálózatot talál egy olyan környéken, ahol más készülékek több Wi-Fi hálózatot érzékelnek, gyenge a jelerősség, vagy eldobálja a hálózatot és a szoftveres megoldás sem segít.
A javítás várható időtartama: 50 – 60 perc

További iPhone 6S szerviz szolgáltatásaink: Szoftverezés, Adatmentés, Karbantartás, Tisztítás, Tanácsadás

iPhone 6S szerviz árak