iPhone 7 Plus szerviz

iPhone 7 Plus szerviz – alkatrész csere

Az Atlantis iPhone szerviz iPhone részlege a hibás, már nem garanciális készülékek javítására specializálódott.  A következő iPhone 7 Plus szerviz szolgáltatásokkal várjuk ügyfeleinket.

iPhone 7 Plus szerviz, iPhone 7 Plus kijelző

iPhone 7 Plus érintő és kijelző csere

iPhone 7 Plus érintő és kijelző csere leggyakrabban leejtések, ütődések okozta sérülések miatt válik szükségessé…több
Javítás várható ideje: 50-60perc.

iPhone 7 Plus akkumulátor csere

iPhone 7 Plus akkumulátor csere szükséges, amikor az iPhone a megszokott használat mellett gyorsabban merül, illetve nem vagy csak alig képes töltést felvenni.
A javítás várható időtartama: 20-30 perc.

iPhone 7 Plus hátlap csere

Az iPhone 7 Plus hátlapjának cseréje akkor szükséges, amikor a hátlap eldeformálódik vagy megreped. A mechanikusan sérült hátlap a telefon működésében is zavart okozhat.
A javítás várható időtartama: 3 4 óra.

iPhone 7 Plus lightning csatlakozó csere

iPhone 7 Plus lightning csatlakozó csere szükséges, amikor a készülék nem szinkronizálható a számítógéppel vagy az eszköz nem vesz fel töltést.
A javítás várható időtartama: 50-60 perc.

iPhone 7 Plus hátsó kamera csere

iPhone 7 Plus hátsó kamera csere szükséges, amikor a kamera nem működik, rosszul fókuszál vagy a kamera által készített képen foltok, hibás részek találhatók.
A javítás várható időtartama: 50-60 perc.

iPhone 7 Plus előlapi kamera csere

iPhone 7  Plus előlapi kamera csere szükséges, amikor a kamera nem működik, homályos képet készít vagy a kamera által készített képen foltok, hibás részek találhatók.
A javítás várható időtartama: 40-50 perc.

iPhone 7 Plus csengő hangszóró csere

iPhone 7 Plus csengő hangszóró csere szükséges, amikor az iPhone nincs lenémítva, a csengőhang mégsem hallható és a média fájlok is némák.
A javítás várható időtartama: 50-60 perc.

iPhone 7 Plus beszéd hangszóró csere

iPhone 7 Plus beszéd hangszóró csere válik szükségessé, amikor az iPhone telefonálás során recseg,  torz hangot ad vagy teljesen néma marad.
A javítás várható időtartama: 30-40 perc.

iPhone 7 home gomb csere

Home gomb csere akkor válik szükségessé, amikor az iPhone 7 nem érzékeli a home gomb megérintését. Ilyen esetekben van szükség a gomb és a hozzá tartozó szalagkábel cseréjére. Az iPhone 7 home gombjának kicserélését követően műszaki okok miatt az ujjlenyomat olvasó funkció nem fog többé működni!
A javítás várható időtartama: 50-60 perc.

iPhone 7 Plus bekapcsoló szalagkábel csere 

iPhone 7 Plus bekapcsoló szalagkábelhez a bekapcsoló gombon kívül a vaku, a felső mikrofon is csatlakozik. Így nem csak a bekapcsoló gomb meghibásodása utalhat az alkatrész hibájára, hanem az ahhoz tartozó alkatrészek nem megfelelő működése is.
A javítás várható időtartama: 50-60perc

iPhone 7 Plus rezgőmotor csere

Az iPhone 7 Plus esetében a rezgőmotor meghibásodása ritka jelenség, legtöbbször egyszerű szoftverezéssel vagy a beállítások ellenőrzésével újra rezgőre lehet állítani a készüléket. Ha ez nem segít, cserélni kell a vibramotort.
Javítás várható ideje: 50-60 perc.

iPhone 7 Plus hangerő szabályzó szalagkábel csere

iPhone 7 Plus hangerő szabályzó szalagkábel csere szükséges, amikor nem vagy csak nehezen reagálnak a hangerő szabályzó gombok, illetve a némító gomb sem reagál.
A javítás várható időtartama: 50-60 perc

iPhone 7 Plus  Wi-Fi antenna csere

Antenna lap csere javasolt, ha az iPhone 7 Plus kevés Wi-Fi hálózatot talál egy olyan környéken, ahol más készülékek több Wi-Fi hálózatot érzékelnek, gyenge a jelerősség, vagy eldobálja a hálózatot és a szoftveres megoldás sem segít.
Javítás várható ideje: 50-60 perc.

További iPhone 7 Plus szerviz szolgáltatásaink: Szoftverezés, Adatmentés, Karbantartás, Tisztítás, Tanácsadás

iPhone 7 Plus szerviz árak