iPhone 7 szerviz

iPhone 7 szerviz – alkatrész csere

Az Atlantis iPhone szerviz iPhone részlege a hibás, már nem garanciális készülékek javítására specializálódott.  A következő iPhone 7 szerviz szolgáltatásokkal várjuk ügyfeleinket.

iPhone 7 szerviz, iPhone 7 kijelző

iPhone 7 kijelző csere

iPhone 7 kijelző csere leggyakrabban leejtések, ütődések okozta sérülések miatt válik szükségessé…több
Javítás várható ideje: 50-60 perc.

iPhone 7 akkumulátor csere

iPhone 7 akkumulátor csere szükséges, amikor az iPhone a megszokott használat mellett gyorsabban merül, illetve nem vagy csak alig képes töltést felvenni.
A javítás várható időtartama: 20-30 perc.

iPhone 7 hátlap csere

Az iPhone 7 hátlapjának cseréje akkor szükséges, amikor a hátlap eldeformálódik vagy megreped. A mechanikusan sérült hátlap a telefon működésében is zavart okozhat.
A javítás várható időtartama: 3-4 óra.

iPhone 7 lightning csatlakozó csere

iPhone 7 lightning csatlakozó csere szükséges, amikor a készülék nem szinkronizálható a számítógéppel vagy az eszköz nem vesz fel töltést.
A javítás várható időtartama: 50-60 perc.

   iPhone 7 hátsó kamera csere

iPhone 7 hátsó kamera csere szükséges, amikor a kamera nem működik, rosszul fókuszál vagy a kamera által készített képen foltok, hibás részek találhatók.
A javítás várható időtartama: 50-60 perc.

iPhone 7 előlapi kamera csere

iPhone 7  előlapi kamera csere szükséges, amikor a kamera nem működik, homályos képet készít vagy a kamera által készített képen foltok, hibás részek találhatók.
A javítás várható időtartama: 50-60 perc.

iPhone 7 csengő hangszóró csere

iPhone 7 csengőhangszóró csere szükséges, amikor az iPhone nincs lenémítva, a csengőhang mégsem hallható és a média fájlok is némák.
A javítás várható időtartama: 50-60 perc.

iPhone 7 beszéd hangszóró csere

iPhone 7 beszédhangszóró csere válik szükségessé, amikor az iPhone telefonálás során recseg,  torz hangot ad vagy teljesen néma marad.
A javítás várható időtartama: 50-60 perc.

iPhone 7 home gomb csere

Home gomb csere akkor válik szükségessé, amikor az iPhone 7 nem érzékeli a home gomb megérintését. Ilyen esetekben van szükség a gomb és a hozzá tartozó szalagkábel cseréjére. Az iPhone 7 home gombjának kicserélését követően műszaki okok miatt az ujjlenyomat olvasó funkció nem fog többé működni!
A javítás várható időtartama: 50-60 perc.

iPhone 7 bekapcsoló gomb szalagkábel csere 

iPhone 7 bekapcsoló szalagkábel csereszükséges, amikor a bekapcsoló-némító/hangerő gombok nyomására az eszköz nem reagál, illetve fotózáskor a bekapcsolt vaku nem villan fel. További hibajel lehet, hogy a felső mikrofon nem rögzít hangot.
A javítás várható időtartama: 50-60 perc.

iPhone 7 rezgőmotor csere

Az iPhone 7 esetében a rezgőmotor meghibásodása ritka jelenség, legtöbbször egyszerű szoftverezéssel vagy a beállítások ellenőrzésével újra rezgőre lehet állítani a készüléket. Ha ez nem segít, cserélni kell a vibramotort.
Javítás várható ideje: 50-60 perc.

 iPhone 7 hangerő szabályzó szalagkábel csere

iPhone 7 hangerőszabályzó szalagkábel csere akkor válik szükségessé, amikor a hangerő szabályozó gombok nehezen vagy egyáltalán nem érzékelnek, esetleg olyan érzetet keltenek, mintha beragadnának  és a némító gomb sem reagál.
Javítás várható ideje: 50-60 perc.

iPhone 7 Wi-Fi antenna csere

Antenna lap csere javasolt, ha az iPhone 7 kevés Wi-Fi hálózatot talál egy olyan környéken, ahol más készülékek több Wi-Fi hálózatot érzékelnek, gyenge a jelerősség, vagy eldobálja a hálózatot és a szoftveres megoldás sem segít.
Javítás várható ideje: 50-60 perc.

További iPhone 7 szerviz szolgáltatásaink: Szoftverezés, Adatmentés, Karbantartás, Tisztítás, Tanácsadás

iPhone 7 szerviz árak