iPhone SE szerviz

iPhone SE szerviz – alkatrész csere

Az Atlantis iPhone szerviz iPhone részlege a hibás, már nem garanciális készülékek javítására specializálódott. A következő iPhone SE szerviz szolgáltatásokkal várjuk ügyfeleinket.

iPhone SE érintő és kijelző csere

iPhone SE kijelző csere szükséges, amikor valamilyen külső behatás következtében sérülés éri a kijelzőt. Előfordulhat, hogy csak esztétikai problémát okoz, de a törött üveg veszélyt jelenthet. Akárcsak az 5S modell esetében, az iPhone SE kijelzője is egybe van építve az LCD-vel, ezért rongálódáskor együtt kell cserélni őket…több
Javítás várható ideje: 25-30 perc.

iPhone SE akkumulátor csere

iPhone SE akkumulátor csere szükséges, amikor az iPhone a megszokott használat mellett gyorsabban merül, illetve nem vagy csak alig képes töltést felvenni…több
Javítás várható ideje: 25-30 perc.

iPhone SE hátlap csere

iPhone SE használat során igen sok fizikai behatásnak van kitéve, leejtés, ütődés hatására könnyen megsérülhet. Ekkor szükséges az iPhone SE hátlap csere.
Javítás várható ideje: 3 -4 óra

iPhone SE lightning csatlakozó csere 

iPhone SE lightning csatlakozó csere válik szükségessé, amikor a készülék nem szinkronizálható a számítógéppel vagy laptoppal és ilyenkor a telefontöltési funkciók sem működnek tökéletesen. Az ilyen jellegű hibajeleket legtöbbször egy beázást követő oxidáció okozza.
Javítás várható ideje: 25-30 perc.

iPhone SE hátsó kamera csere

iPhone SE hátlapi kamera csere akkor válhat szükségessé, amikor homályos, rossz képminőségű  fotó készül. Amennyiben nem a beállításokban van a hiba, valószínűleg az iPhone SE hátlapi kamera hiba okozza a problémát.
Javítás várható ideje: 25-30 perc.

iPhone SE előlapi kamera csere

iPhone SE előlapi kamera csere szükséges, amikor a kamera nem működik, homályos képet készít vagy a kamera által készített képen foltok, hibás részek találhatók. Előfordulhat hogy a hátlapi kamera sem működik hibás előlapi kamera esetén. Ugyanez a flex kábel felelős a közelség és fényérzékelés hibákért is. Ha telefonáláskor nem zárja le a képernyőt a telefon vagy automatikusan nem akarja állítani a fényerőt, akkor is ezt az előlapi kamera flex kábelt kell cserélni.
Javítás várható ideje: 50-60 perc.

iPhone SE csengő hangszóró csere

iPhone SE hangszóró csere válhat szükségessé, ha a telefon zenelejátszás vagy  kihangosítás alatt néma marad, illetve ha bejövő híváskor nem csörren meg.
Javítás várható ideje: 25-30 perc.

iPhone SE beszéd hangszóró csere

iPhone SE beszéd hangszóró csere válhat szükségessé, amikor telefonbeszélgetés közben csak halkan, illetve recsegve hallható a beszédpartner.

Javítás várható ideje: 25-30 perc.

iPhone SE home gomb csere

iPhone SE home gomb cserére szorulhat, amennyiben használatakor nem- vagy csak nagyon erős nyomásra reagál. Ez folyadék bekerüléséből származó oxidáció vagy használatból eredő kopás következménye lehet. Az iPhone SE home gombja annyiban tér el az előző szériához képest, hogy a home gomb funkcióval egyben ujjlenyomat olvasót is tartalmaz.

Javítás várható ideje: 25-30 perc.

iPhone SE bekapcsoló gomb szalagkábel csere

iPhone SE bekapcsoló flex csere válik szükségessé, amikor a készülék bekapcsoló gombja mozog vagy nyomásra nem  reagál megfelelően.
Javítás várható ideje: 25-30 perc.

iPhone SE rezgőmotor csere

iPhone SE rezgőmotor csere szükségessé válhat, ha a készülék bejövő híváskor vagy értesítés esetén nem rezeg és a problémát nem  beállítási hiba okozza. A kiégett vagy megsérült rezgőmotort is cserélni kell.
Javítás várható ideje: 25-30 perc.

iPhone SE Wi-Fi antenna csere

Antenna lap csere javasolt, ha az iPhone SE kevés Wi-Fi hálózatot talál egy olyan környéken, ahol más készülékek több Wi-Fi hálózatot érzékelnek, gyenge a jelerősség, vagy eldobálja a hálózatot és a szoftveres megoldás sem segít.

Javítás várható ideje: 50-60 perc.

További iPhone SE szerviz szolgáltatásaink: Szoftverezés, Adatmentés, Karbantartás, Tisztítás, Tanácsadás

iPhone SE szerviz árak