Zseniális trükk! Így találhatod meg a telefonodat, ha lenémítottad!

Nem tudod, hová tetted a telefonodat otthon? Vagy egész egyszerűen nem tudod, hol hagytad? Esetleg ellopták? Van megoldás.

Ismerős érzés

Tegye fel a kezét az, aki mindig pontosan tudja, hol a mobilja. Megkockáztatjuk, nincs ilyen! Bizony, sokszor előfordul, hogy az ember nem találja meg a mobilt, ami miatt sokan hajlamosak pánikba is esni. Ezekben a pillanatokban lepereg előttünk életünk filmje, azonnal megsiratjuk a pótolhatatlan képeket és telefonszámokat, és sokszor a szemeink is megtelnek könnyel a pánikszerű keresés közben. De mindez már a múlt. Most végre az Android és iPhone készülékeket is egy pillanat alatt megtalálhatjuk egy apró trükkel!

Iphone-osoknak

Ha iPhone-od van, be kell jelentkezned az icloud.com oldalon az Apple-ID azonosítóddal. Ott találod meg az IPhone-keresés funkciót, ami egy térképen azonnal meg is mutatja a a készülék helyét. Ha ellopták a készüléket, akkor is szinte egy gombnyomással újra fel lehet hangosítani.

Android-osoknak

Ha Androidos a telefonod, akkor az android.com/find oldalra kell felmenned. Ott egész egyszerűen a Google-fiókodba kell csak bejelentkezni és a rendszer máris megmutatja egy térképen a telefon pontos helyét. Sőt, ott is van egy gomb, amire ha rákattintasz, a telefon hangosan csörögni kezd. Ha le van némítva, akkor is.

forrás: femcafe.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Solve : *
17 × 18 =