MacBook szerviz futár

MacBook szerviz futár szolgáltatásaink

MacBook szerviz futár az ország egész területénTisztelt Érdeklődő! Amennyiben már járt az Atlantis iPhone szervizben vagy hallott rólunk, megbízik bennünk és nem személyesen szeretné behozni hibás készülékét hozzánk, akkor igénybe veheti új MacBook szerviz futár szolgáltatásunkat, mely Budapest összes kerületére vonatkozik és az ország bármely pontjáról kereshet bennünket.

Szervizünk: iPhone 4 / 4S, iPhone 5 / 5C / SE / 5S, iPhone 6 / 6 Plus / 6S / 6S Plus, iPhone 7 / 7 Plus, iPad mini / 2 / 3 , iPad 1 / 2 / 3 / 4, iMac, MacBook javítását vállalja rövid határidővel. Felhasznált alkatrészeink a gyári alkatrészekkel egyező minőségűek és 6 hónap garanciát vállalunk rájuk a javított készülékek gyári számának rögzítése alapján.

Az MacBook szerviz futár igénybevételéhez kérjük hívjon elérhetőségünk valamelyikén vagy töltse ki a szerviz bejelentőt. Munkatársaink bármikor készséggel állnak rendelkezésére személyesen, telefonon vagy online kapcsolat felvétellel! Szolgáltatásunk saját vagy DPD futárszolgálattal történik annak függvényében, hogy honnan keres bennünket.

Saját futárunk Budapesten belül 2000 Ft-ért, a DPD futárszolgálat országszerte 3000 Ft-ért háztól-házig megy a hibás MacBook készülékért és a megjavított készüléket vissza is szállítja . Ezt a szolgáltatást mindenkinek ajánljuk, akinek nincs elég ideje behozni készülékét szervizünkbe vagy kényelmi szempontból, illetve a nagyobb távolság miatt kényelmesebb átadni a készüléket futárunknak.

MacBook szerviz futár szolgáltatás DPD-vel

MacBook  szerviz futár bejelentő

Rövid határidővel háztól házig!

  1. Az iMac szerviz futár megrendeléséhez töltse ki a szerviz bejelentőt vagy hívjon telefonon bennünket.
  2. Munkatársunk felveszi önnel a kapcsolatot telefonon vagy email-ben.
  3. Budapest esetén: A megbeszélt időpontban futárunk elhozza a hibás készüléket. Vidéki megkeresés esetén, aznap megrendeljük a DPD futárt, aki a bejelentéstől számított 1 – 2 munkanapon belül elhozza a gondosan becsomagolt készüléket. Csak magát a készüléket küldje el, további tartozékokra nincs szükség.
  4. A beérkezett készüléket bevizsgáljuk, majd  telefonon ismertetjük a pontos javítási költséget.
  5. Amennyiben elfogadja az árajánlatunkat, elvégezzük a javítást, majd visszaküldjük a készüléket a kívánt címre.
  6. Ha nem javítható a készülék vagy nem fogadja el az árajánlatunkat, kizárólag csak a szállítási díjat számítjuk fel.
  7. Fizetni a készülék átvételekor tud a futárnak.
Nyitvatartás: Hétfő – Péntek: 9.00 – 18.00-ig.
Tel: +36 (20) 535-0053      +36 (1) 201-2578